Pe6o666 Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 DJ Player Pro Musicsoft Arts Category: Music Price: $3.99 Size: 4.7 MB Seller: MusicSoft arts Latest version: 1.1 http://www.youtube.com/watch?v=8NHZSJbK9m8 Цитирай
Icco Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 Пешо, тази програма дето си я дал успя ли да направиш нещо с нея? Аз я инсталирах, програмата си работи но цялата схема с качването на парчета на техния сайт (някъде на майната си в USA) и после изтегляне от там на телефона е клоняща към 0, чаках малко до като се ъплоуднат 2 песни 15МБ общо но от там нататък ми заявява че щяло да обработва музиката и да съм чакал и така ........ след 20-тата минута просто деинсталирах приложението! Ако някой е успял да направи нещо с нея нека сподели, на мен DJ-ството ми е голямо хоби и бих се радвал на програмка като тази. Цитирай
tvt777 Публикувано Декември 5, 2009 Публикувано Декември 5, 2009 И при мен е същата работа :geek: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.