goce kostadinov Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 (редактирано) Искам в тази тема , които желае да дарим пари на форума по случай празниците. Aз започвам с 30 лева, които ще дам на Aнтони или на някой който е по центъра и да мине през Mария Lуиза хотела, и да ги дам че съм без такава сметка. Весели празници и благодаря, че ви има! Редактирано Януари 21, 2010 от mupo Цитирай
BANNN Публикувано Декември 5, 2009 Публикувано Декември 5, 2009 Мисля лично да даря като намина по коледните празници! Цитирай
SoulReaper Публикувано Декември 5, 2009 Публикувано Декември 5, 2009 Предпочитам благотворителността да бъде насочена към детските домове, надявам се хората от форума ще се оправят и без моята помощ. Цитирай
BANNN Публикувано Декември 5, 2009 Публикувано Декември 5, 2009 Аз да не кажа почти всеки ден дарявам, като минавам покрай Винса тук във Варна. Има едно момиче, което предлага картичка срещо много скромна сума(може да е нищо, но все е нещо)! Така, че драги не си чапай клавиатурата а действай. Нужно ли е когато дойде празник да се сещаме за тези деца? Цитирай
cvalio Публикувано Декември 6, 2009 Публикувано Декември 6, 2009 Хайде, моля Ви, не подменяйте идеята на Гоце ! Confirmation number: 6BD496971R418452J Donation amount: ?25.00 EUR Total: ?25.00 EUR Purpose: BGiPhone.com Цитирай
Гост Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Идеята на Гоце е много добра. Не знам дали повечето потребители си дават сметка, че тоя форум в момента не изкарва пари от нищо - няма нито една реклама в него. И всичките разходи по хостинга, домейна и т.н. са за сметка на Сашо. И не само поема тея разходи, ами постоянно търси и как да подобри форума, като не жали средства за това. Например, в момента е намислил да преместим форума под друга система, която е платена. И единствената причина за това е да подобри качеството за нас, потребителите. Така че с вашите дарения вие инвестирате във форума и ни помагате да го поддържаме и развиваме. Колкото до даренията за децата - никой не е казал да не дарявате там. Който иска и има възможност, дарява където реши. Просто Гоце сподели неговото виждане. Цитирай
Anthony Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Най-малкото хората, които ползват този форум само за търговия, респективно за реализиране на печалби, трябва да се замислят по въпроса. За останалите - остава на съвестта им. Цитирай
goce kostadinov Публикувано Декември 7, 2009 Автор Публикувано Декември 7, 2009 От 228 човека до момента, отворили тази тема на никой поне 1 левче ли не му се скъса от сърцето. немога да повярвам, не става така ............... аз този месец ще взема най малко пари защото бях болен 17 дена, и затова давам толкоз малко. но знам че по нататък пак ще даря, само здраве да е. Дарете няма да съжелявате . ще се уверите че този саит ще стане най доброто място за любителите на този телефон. Цитирай
Kpuc Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 И аз кихнах 10 лева на КИН-а на Сашо! Знам, че са малко, но ако всеки от нас даде поне по толкова, тогава ще бъде една достойна сума, която ще помогне в развитието на най-якия и по-разничен iPhone форум! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 От 228 човека до момента, отворили тази тема на никой поне 1 левче ли не му се скъса от сърцето. Гоце, аз лично не смятам, че трябва да се започне отново с копи-пейст на отчетите по плащанията и да си мерим пишките кой, колко дал. Както каза Тони, това е по съвест и който реши да дари (дано да има), може да го направи и без да пише. Цитирай
naidenoff Публикувано Декември 8, 2009 Публикувано Декември 8, 2009 goce Дай един телефон, да се разберем. Тъй като и аз нямам Pey акаунт, та да се видим и да ти дам да занесеш на Anthony и от името и на двамата :thumbup: Цитирай
Anthony Публикувано Декември 9, 2009 Публикувано Декември 9, 2009 Гоце ми даде 30.00 лв., които съм дарил на форума. Цитирай
stamatov Публикувано Декември 12, 2009 Публикувано Декември 12, 2009 Знам че малко глупав въпрос ще задам, но може ли някой да подскаже къде беше този линк за дарание. :redface: Имам предвид този който директно отваря paypal и всичко си е попълнено аз само си пиша сумата. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 12, 2009 Публикувано Декември 12, 2009 (редактирано) http://bgiphone.com/donation.php Редактирано Януари 21, 2010 от mupo Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 (редактирано) Дами и Господа потребители, обръщам се към Вас със следното: Както знаем, нашият дълбоко уважаван администратор AVELIKY постоянно гледа да ни зарадва с някоя благинка. Този път направо прекали!Смени цялата платформа! Само заради нас, верните юзъри. Нека който има възможност да дари така, както направих аз Браво човече, жив и здрав да си и да продължаваш да мислиш за нас!!! Редактирано Януари 28, 2010 от pe6o666 Цитирай
BANNN Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 (редактирано) за сега нямам възможност понеже се поохарчих, но ще даря пак когато имам възможност. Благодаря ти Саше, за всичките усилия които полагаш за да ни радваш.:oldtimer: Редактирано Януари 21, 2010 от GPower Цитирай
alessandros Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Страхотна работа . Браво адаш ! p.s. разбира се , че ще даря някой лев . Цитирай
cvalio Публикувано Март 31, 2010 Публикувано Март 31, 2010 Темата не е точно за това, но освен за форума искам МНОГО да благодаря на Сашо и за сервиза-двамата знаем защо ! Професионализъм в действие - май така му се казваше на това :clap: Valentin, your donation is now complete Confirmation number: 0JT001950J971043B. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.