Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Искам в тази тема , които желае да дарим пари на форума по случай празниците.

Aз започвам с 30 лева, които ще дам на Aнтони или на някой който е по центъра и да мине през Mария Lуиза хотела, и да ги дам че съм без такава сметка.

Весели празници и благодаря, че ви има!

Редактирано от mupo
Публикувано

Мисля лично да даря като намина по коледните празници! :rolleyes:

Публикувано

Предпочитам благотворителността да бъде насочена към детските домове, надявам се хората от форума ще се оправят и без моята помощ. :rolleyes:

Публикувано

Аз да не кажа почти всеки ден дарявам, като минавам покрай Винса тук във Варна. Има едно момиче, което предлага картичка срещо много скромна сума(може да е нищо, но все е нещо)!

Така, че драги не си чапай клавиатурата а действай. Нужно ли е когато дойде празник да се сещаме за тези деца?

Публикувано

Хайде, моля Ви, не подменяйте идеята на Гоце !

Confirmation number: 6BD496971R418452J

Donation amount: ?25.00 EUR

Total: ?25.00 EUR

Purpose: BGiPhone.com

Публикувано

Идеята на Гоце е много добра. Не знам дали повечето потребители си дават сметка, че тоя форум в момента не изкарва пари от нищо - няма нито една реклама в него. И всичките разходи по хостинга, домейна и т.н. са за сметка на Сашо. И не само поема тея разходи, ами постоянно търси и как да подобри форума, като не жали средства за това. Например, в момента е намислил да преместим форума под друга система, която е платена. И единствената причина за това е да подобри качеството за нас, потребителите. Така че с вашите дарения вие инвестирате във форума и ни помагате да го поддържаме и развиваме.

Колкото до даренията за децата - никой не е казал да не дарявате там. Който иска и има възможност, дарява където реши. Просто Гоце сподели неговото виждане.

Публикувано

Най-малкото хората, които ползват този форум само за търговия, респективно за реализиране на печалби, трябва да се замислят по въпроса. За останалите - остава на съвестта им.

Публикувано

От 228 човека до момента, отворили тази тема на никой поне 1 левче ли не му се скъса от сърцето. немога да повярвам, не става така ............... аз този месец ще взема най малко пари защото бях болен 17 дена, и затова давам толкоз малко. но знам че по нататък пак ще даря, само здраве да е. Дарете няма да съжелявате . ще се уверите че този саит ще стане най доброто място за любителите на този телефон.

Публикувано

И аз кихнах 10 лева на КИН-а на Сашо! Знам, че са малко, но ако всеки от нас даде поне по толкова, тогава ще бъде една достойна сума, която ще помогне в развитието на най-якия и по-разничен iPhone форум!

Публикувано
От 228 човека до момента, отворили тази тема на никой поне 1 левче ли не му се скъса от сърцето.

Гоце, аз лично не смятам, че трябва да се започне отново с копи-пейст на отчетите по плащанията и да си мерим пишките кой, колко дал. Както каза Тони, това е по съвест и който реши да дари (дано да има), може да го направи и без да пише. :Wink:

Публикувано

goce Дай един телефон, да се разберем. Тъй като и аз нямам Pey акаунт, та да се видим и да ти дам да занесеш на Anthony и от името и на двамата :thumbup:

Публикувано

Гоце ми даде 30.00 лв., които съм дарил на форума.

Публикувано

Знам че малко глупав въпрос ще задам, но може ли някой да подскаже къде беше този линк за дарание. :redface:

Имам предвид този който директно отваря paypal и всичко си е попълнено аз само си пиша сумата.

• 1 месец по-късно...

Дами и Господа потребители, обръщам се към Вас със следното:

Както знаем, нашият дълбоко уважаван администратор AVELIKY постоянно гледа да ни зарадва с някоя благинка. Този път направо прекали!Смени цялата платформа! Само заради нас, верните юзъри. Нека който има възможност да дари така, както направих аз :)

Браво човече, жив и здрав да си и да продължаваш да мислиш за нас!!!

Редактирано от pe6o666
:) за сега нямам възможност понеже се поохарчих, но ще даря пак когато имам възможност. Благодаря ти Саше, за всичките усилия които полагаш за да ни радваш.:oldtimer: Редактирано от GPower
Публикувано

Страхотна работа . Браво адаш ! :)

p.s. разбира се , че ще даря някой лев .;)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Темата не е точно за това, но освен за форума искам МНОГО да благодаря на Сашо и за сервиза-двамата знаем защо !

Професионализъм в действие - май така му се казваше на това :clap:

Valentin, your donation is now complete

Confirmation number: 0JT001950J971043B.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...