iBastun Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 Здравейте! Имам проблем с изпращането/получаването на MMS съобщения. Телефона е 4S с 5.0.1 версия на софтуера, пуснато му е всичко 3G, MMS и т.н. Тръгва да изпраща и точно накрая дава фейл... Оператор - Глобул (не било при тях). Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Януари 15, 2012 Публикувано Януари 15, 2012 На един приятел 4-ката му прави същия номер, а е на Мтел, така че със сигурност е нещо по телефона и най-вече настройките за интернет/ммс, защото чрез WiFi всичко е наред.. Цитирай
0 iBastun Публикувано Януари 15, 2012 Автор Публикувано Януари 15, 2012 Пробвах по всякъкви начини, Wi-Fi, 3G, различни настройки, включвах/изключвах какво ли не и все неще... и на себе си опитах да изпратя и пак не иска. Цитирай
0 LuboFerguson Публикувано Февруари 4, 2012 Публикувано Февруари 4, 2012 Аз имам същия проблем. Отива почти докрая, спира, седи една-две минути и ми пише fail. Цитирай
0 mitkoiphone Публикувано Февруари 4, 2012 Публикувано Февруари 4, 2012 Чета и се чудя, оти не пращате пощи а се занимавате с ммс-и не знам. Цитирай
0 uomoto Публикувано Февруари 5, 2012 Публикувано Февруари 5, 2012 Резетни настройките на мрежата и се увери,че си включил опцията за ММС. Цитирай
0 baronbg Публикувано Февруари 5, 2012 Публикувано Февруари 5, 2012 И много важно, виж дали имаш нет през картата ! Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Февруари 5, 2012 Публикувано Февруари 5, 2012 (редактирано) Чета и се чудя, оти не пращате пощи а се занимавате с ммс-и не знам. И аз се чудя, ммс не съм пращал през живота си, а ползвам само смартфони от 2004.. Но отговора дойде - някои хора просто имат безплатни ммс-и в плана Редактирано Февруари 5, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
Въпрос
iBastun
Здравейте! Имам проблем с изпращането/получаването на MMS съобщения. Телефона е 4S с 5.0.1 версия на софтуера, пуснато му е всичко 3G, MMS и т.н. Тръгва да изпраща и точно накрая дава фейл... Оператор - Глобул (не било при тях).
7 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.