Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Не работи pusha за Yahoo.mail

Въпрос

Публикувано

Забелязах, че от два дена не ми работи push notification за пощата която е в Yahoo. С другата поща в IClood съобщенията сe пушват коректно. Пробвах с премахване и въвеждане отново на пощата, рестартиране, с wi-fi, с 3G, дори и ресторване(set as new), с и без джейлбрейк, но без резултат. Трябва винаги да вляза в Mail.app за да получа email. Има ли някой с моя проблем, който да е решил по някакъв начин?

6 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Settings->Mail, Contacts, Calendars->Fetch New Data->Push->ON. След това си избираш времето за проверка на Мail-а(обикновено 1 час). Ако това не помогне влез в Settings->Mail, Contacts, Calendars->Fetch New Data->Advanced->Yahoo и виж дали Push-a е включен.

• 0
Публикувано (редактирано)

Естествено, че съм го включил, но това дали ще проверява през определен период е само ако не е пуснат push-a. При работещ коректно push, email-а идва веднага на телефона, но уви при мен с yahoo не е така.

Редактирано от taf
  • 0
Публикувано

Няма да дойде по същата причина, поради която не идва и на джимейл - стандартно не се поддържа. Трябва да е през ексчейндж сървър за да стане.

• 0

Няма да дойде по същата причина, поради която не идва и на джимейл - стандартно не се поддържа. Трябва да е през ексчейндж сървър за да стане.

Не мога да се съглася с това поради факта, че на приятелката ми yaho mail-a се пушва мигновено на телефона (iPhone 4S - iOS 5.0.1), при същите настройки като на моя, а и лично при мен както казах работеше безупречно до преди два дни. A за Gmail си прав имам и такава поща - там никога не е работел push notification-a

Редактирано от taf
  • 0

И аз имам от известно време същия проблем. При мен интересното е, че използвам два yahoo акаунта и проблем има само при единия. Когато си пратя мейл до акаунт номер 1, телефонът веднага пищи. Ако пратя мейл на акаунт номер 2, нищо не се случва. Трябва да проверя собственоръчно за мейл или да деактивирам push и да направя така, че телефончето да проверява на известно време за писма, ако искам да си прочета имейлите от акаунт номер 2 през мобилния апарат. А това не ме удовлетворява и искам да е както преди.

И двамата ще бъдем благодарни, ако някой сподели или поне обсъди решение на проблема тук.

Sent from my iPhone

Редактирано от Cazinal
  • 0
Публикувано

Възможно решение е описано тук, но не знам до колко ще е от полза. Основната идея се състои в точка 4 - създаваш нова папка през web interface-а на Яху-то и започваш да местиш писма в тази папка (пак през уеб интерфейса). Подобен проблем ми се е получавал и на стационарен компютър с мейл клиент, да не иска да тегли писма от уеб сървъра, и след като ръчно намерих кое е проблемното писмо и го отстраних, всичко започна да работи си работи. Така че има вероятност и при вас да е подобна ситуация. Подозирам, че ако има въобще такъв проблемен e-mail, той ще е получен на уеб сървъра някъде около датата, когато ви е спрял да работи пуш-а (логично), така че започвайки от последните писма (надявам се, че не получавате хиляди писма на ден :) ), местете ги в отделна папка и тествайте.

А иначе друг вариант, в духа на поста на @alxx, пробвайте да конфигурирате Yahoo-то през Exchange (ако сега не е така) и тествайте дали ще стане?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...