borisb Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Здравейте. Имам следния проблем: Camera Roll и Cycoder работят само в Safe mode, а Genius си работи съвсем нормално. Ако това дава повече информация, като вляза през SBSettings в App Folders/Camera ми изписва: Path For Camera - Unknown. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Странно. Фикс пермишънс опита ли? Цитирай
0 kawabiker Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 А самата CameraApp през фънбокса в Applications има ли я , погледни ръчно правата да не са се омешали !? Цитирай
0 borisb Публикувано Януари 18, 2012 Автор Публикувано Януари 18, 2012 Никъде не намирам Camera.app, но пък Cycorder.app си е там. Цитирай
0 kawabiker Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Я виж в M68AP.plist -така мисля беше на 2Г , камерата да не е на "false" !? Докато го откриеме, да си ресторнал и да си забравил Цитирай
0 borisb Публикувано Януари 27, 2012 Автор Публикувано Януари 27, 2012 Не е и от това. В крайна сметка ресторнах и пак я докарах до същото положение. Странното е, че проработва нормално след като изключа Mobile Substrate ва RoqyBT???(v 0.8), което така и не мога да подкарам (крашва веднага след появата на логото). Не мога да проумея каква е връзката между камерата и Roqy. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Януари 27, 2012 Публикувано Януари 27, 2012 Пермишъните на var/mobile/ фолдъра, това е общото. Цитирай
0 borisb Публикувано Януари 28, 2012 Автор Публикувано Януари 28, 2012 А какви трябва да са, защото при мен са 755 mobile/mobile? Цитирай
0 uomoto Публикувано Януари 28, 2012 Публикувано Януари 28, 2012 С последната версия пробва ли на RoqyBT? Цитирай
Въпрос
borisb
Здравейте. Имам следния проблем:
Camera Roll и Cycoder работят само в Safe mode, а Genius си работи съвсем нормално. Ако това дава повече информация, като вляза през SBSettings в App Folders/Camera ми изписва: Path For Camera - Unknown.
9 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.