Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Whited00r пусна .ipsw къстъм фърмуеър, който добавя новите функции на iOS за по-старите устройства като iPhone 2G/3G и по-старите iPod. Фърмуеъра не е джйелбрейк, а е базиран на 3.1.3. Ето какво е добавено: multitasking, app folders, reminders, подобрен home screen, video recording, както и къстъм Newsstand за новините.

Как да сложите въпросният къстъм:

1. Свалете .ipsw за вашето устройство

iPhone 2G Normal 5.1

iPhone 2G Unlocker 5.1

iPhone 3G Normal 5.1

iPhone 3G Unlocker 5.1

iPod Touch 1G WD5.1

iPod Touch 2G WD5.1

2. Отворете iTunes и click + SHIFT (Windows) или click + ALT (MacOS) върху Restore бутона, след което изберете сваления firmware и натиснете ОК.

П.С. Не съм го пробвал, така че го правете на свой риск.

screen-shot-2012-01-18-at-4-29-22-pm.png?w=657

18 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ща тепам, пропускаш детайл - правете рестора в рикавъри, а не в ДФУ!!!

П.П. Бозичка...по - знаещите, могат да го постигнат и с модификации на ръка, върху фабричен и джейлнат фърм.

• 0
Публикувано

Колко е часът, че ми намираш па и пропуснати детайли :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

• 0
Публикувано

"Ние сме на всеки километър(час) и така, до края на светааа..." :tooth:

• 0
Публикувано

Да ви кажа Whited00r e за предпочитане пред iOS 3.X.X или 4.X.

За последно бях с Whited00r 4.2 и бях много доволен и не се усещаше разлика в бързината от 3.Х, а разбира се и на никого не са излишни 'благинките' от новите версии на iOS. Препоръчвам...

П.П

Както каза и Алекс, с малко повече умения и нерви, може да се постигне и по-добър разултат.

• 0
Публикувано (редактирано)

Онзи ден сложих Whited00r 5.1 на 3g то ми да ви кажа върви си супер много добре е направено !!! забелязвам и малко подобрение в държанието на батерията и подобрена бързина за някакви стотни сигурно говорим, но е много добре след Whited00r честно да ви кажа мисля да остана с него и да не слагам фабричен OS от Apple. За старите машини е много добре направено ;]

Редактирано от hayden
  • 0
Публикувано

Може ли някои които го има за 2G да качи фаила пак че от тези линкове е премахнат? Благодаря.

• 0
Публикувано

Мисля да пробвам на старото 3г.Само ме интересува променя ли беизбанда ?

• 0
Публикувано

Къде си видяла кастъм с промяна?

• 0
Публикувано

Има! ;)

• 0
Публикувано

Има при изрично твое желание да е такъв, по дефолт няма ;)

• 0
Публикувано

Сложих последния 6.0 , но сега имам друг проблем.Има екстра която трябва да е нещо като мултитаск , обаче как се затварят отворените програми.Като натисна 2 пъти хоум бутона ми излизат всички отваряни програми , но не се спират по нормалния начин с задържане.

• 0
Публикувано

Е задържаш и триеш от червения минус :)

• 0
Публикувано

Има при изрично твое желание да е такъв, по дефолт няма ;)

Грешиш!

Преди два дена се наложи да обновявам един 3GS от 3.1.3 до 5.0.1 (това имаше запазено) с бейзбанд 05.12.01. Направа на фирмуеър с редсноу, след който по незнайна за мен причина бейзбанда беше 05.16.05. Последва айпадски и пак надолу. Не ми се случва за първи път и съм сигурен не съм единствен.

Хубаво е да се внимава!

• 0
Публикувано

И аз така оправих един 3GS...добре че не беше четворка :D

• 0
Публикувано

Pe6o666 това имах предвид , че не излиза червения минус.Като опитам да задържа , програмата направо се отваря наново,

• 0
Публикувано

Това не е истински мултитаскинг. Просто показва последните използвани приложения.

• 0
Публикувано

Мерси, Коле. Аз, такъв чеп не съм имал още, затова пък имам pwnage tool и sn0wbreeze все пак ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...