Vancuver Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 От нямане какво да правя реших да изгубя няколко часа и на един бая стар комп в нас да ръгна Windows 2003 Server и да го конфигурирам като HTTP и VPN сървър. Всичко е ОК вече, но ми е интересно мога ли да играя игри в мулти с тоя VPN сървър? Примерно двама (или повече човека) се връзваме към VPN-а и цъкаме все едно под LAN? Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 22, 2012 Публикувано Януари 22, 2012 (редактирано) Би трябвало да може... Редактирано Януари 22, 2012 от TUISTERa Цитирай
orbitalen Публикувано Януари 22, 2012 Публикувано Януари 22, 2012 За компютърни игри съм тествал и работи - компютрите се виждат все едно са си в локална мрежа, което е логично, след като се има в предвид идеята, която се крие зад VPN. За мобилни устройства не съм сигурен (не съм тествал), но на принципа на по-горната логика, би трябвало също да няма проблем. Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 22, 2012 Публикувано Януари 22, 2012 Exactly... Може би ще трябва да пробваш... И после сподели та и ние да разберем Имаш готов VPN намери някой приятел и тествай Цитирай
Vancuver Публикувано Януари 23, 2012 Автор Публикувано Януари 23, 2012 За мобилни ме съмнява - примерно на iPhone си иска игрите да са мулти или през син зъб, или през wifi. Пробвах да "излъжа" app store-а за 20+ MB приложения - през VPN вързан с 3G не става. Иска си изрично телефона да се закачи в wifi. Цитирай
adasha Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 @Vancuver, може би трябва да пробваш в комбинация с 3G Unrestrictor? Може да дойде малко сложно, но ако стане, си е начин. Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Принципно е така, но и ти никъде не споменаваш в първия пост, че става дума за мулти през 3G И все пак - трябва да пробваш ... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.