DreamcatcheR Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Аз ли съм единствения с проблем с ъпдейтите от аппстор? На всяко едно приложение, което се опитам да обновя, ми го тегли и като стигне до инсталацията изкарва грешка: ... could not be downloaded at this time. Решението е да се изтрие това приложение и да се изтегли наново. Или да се обнови със синхронизация с itunes. Имам сложен аппсинк, без субстрат. Пробвах unsign от стора и sign отново. Рестарти, реджейл.. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 И аз го имах това с предния джейл. Сега след рестор не съм пробвал. Но и при мен беше така, трия и пак инстал и те така. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Така е. Въпроса е, че не е само с кракнатите приложения. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 24, 2012 Автор Публикувано Януари 24, 2012 Да де, аз имам предвид точно това. Безплатни приложения и такива, които съм си купил, не искат да се ъпдейтват.. Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Колега , дали нямаш проблеми с пермишъните нещо? Sbsettings - fix user permissions Цитирай
orbitalen Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Това беше първото, което пробвах, не е там проблемът. До сега, обаче не ми се е появил ъпдейт на приложение, което съм преинсталирал след джейла (и съответно след неуспешен ъпдейт по нормалния начин през телефона), за да видя дали проблемът се решава чрез преинсталация на самото приложнеие или не. Цитирай
ka1a Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 И аз имам проблем с обновяването на приложенията. С версия 4 на джейла проблема остава и дори имам бели икони. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Белите икони се оправят с Fix premission Цитирай
N1k0lA Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 И аз имам проблем с ъпдейтването на приложения.Решението е,като видите,че има обновяване триете старото приложение и го инсталирате наново.Играчка си е,ако програмата или играта е голяма,но не знам за друг вариант Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Аз също имам този проблем. Джейлбрейкнат е с бета 4, но и с предишните бети, имаше проблема. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Със всичките версии е така, Гога. Причината е в апсинк - крашва по време на инсталацията на приложение. Триеш апсинк, рестарт, ъпдейтваш приложението и после си го слагаш отново - засега друго не става. 3 Цитирай
Gregg Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Значи идеята каква е ? Да чакаме ъпдейт на AppSync (явно проблема е там) Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Аз съм с редсноу b2 , и две корони отгоре - нямам никакъв проблем с ъпдейтите... Някой от вас дали е слагал корона? Пробвайте, може пък да фиксне проблема... Цитирай
SpLiT Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 При мен на 3Гс (стар буут) и на 4ката няма проблеми с ъпдейтите. И двата телефона са с redsn0w beta3 и Апсинк 5.0+ от репото на hackulo.us... И сега се чудя дали да ги минавам с бета4 заради проблема с iBooks, или да си кротувам засега? Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Колега, това че нямам проблем с ъпдейтите принципно означава че няма проблем с аппсинк за иос 5... И все пак , това че аз нямам проблем не означава че апсинк няма проблеми с иос 5 И какво казах сега Вятър лаф Цитирай
SpLiT Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 TUISTERa, понеже доста хора се оплакват, а както добре знаеш Апсинк го има в xsellise, sinfuliphone, и т.н, затова реших да споделя аз от къде съм го инсталирал... Сиреч, според мен най-важното от моя пост не беше, че видишли Сплитчето се фука с работещи ъпдейти, а думичката hackulo.us Гога, мерси за инфото! Ей са ги почвам и двата. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Моя е от хакуло, естествено и има проблем. Цитирай
ggeorgieev Публикувано Януари 25, 2012 Публикувано Януари 25, 2012 Потвърждавам - апсинк от хакуло и няма проблеми с ъпдейтите Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 26, 2012 Публикувано Януари 26, 2012 Не е това бе Естествено, че е от хакуло! Само, че проблема е на лице Цитирай
adasha Публикувано Януари 26, 2012 Публикувано Януари 26, 2012 @gorgior , а и на всеки друг, който може да си затрие сейвове и свалено съдържание, ще припомня да ползвате DataDeposit. Върши страхотна работа. Цитирай
baronbg Публикувано Януари 26, 2012 Публикувано Януари 26, 2012 Sinfuliphone и нямам проблем. Цитирай
matsan Публикувано Януари 26, 2012 Публикувано Януари 26, 2012 От известно време изобщо не мога да си ъпдейтна приложенията от Apple Store.Виждам съобщението за ъпдейт през телефона,влизам ,но като дам ъпдейт не ми отваря и не ми зарежда нищо.Нямам джейл,версия 5,0,1.Идеи? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.