BANNN Публикувано Януари 27, 2012 Публикувано Януари 27, 2012 Free Category: Utilities Released: 26 January 2012 Version: 1.0 Size: 3.5 MB Languages: English, Bulgarian Seller: Sportal.bg JSC © Sportal.bg ] http://itunes.apple.com/bg/app/id496230399 Description „SMS Паркинг“ е приложение, което Ви дава възможност да създадете профил на един или повече автомобили с техните регистрационни номера и да заплащате паркирането в “Синя Зона“ за избран автомобил. 9 Цитирай
Lyudmil Публикувано Януари 27, 2012 Публикувано Януари 27, 2012 Тва е много удобна програмка, от вчера я ползвам и изпращането на смс става с няколко докосвания. Няма го вече досадното писане на телефонен номер и после номера на колата. Цитирай
arm11 Публикувано Януари 27, 2012 Публикувано Януари 27, 2012 Леле, от кога си мисля за такава програма. Браво! Поздравления! 1 Цитирай
4opanuTa Публикувано Март 5, 2012 Публикувано Март 5, 2012 Програмата е страхотна и много полезна!!! Автор или някой свързан по някакъв начин с приложението чете ли тази тема? (Питам, за да знам дали да споделя по-подробна обратна връзка). Цитирай
chayanne Публикувано Март 5, 2012 Публикувано Март 5, 2012 Приложението е много добро и го ползвам често, за което благодаря на автора му, но има някои детайли, които ми се иска да да мога да изключвам - това са прекалено многото потвърждения при пращането на смс. Така или иначе, приложението отваря Messages app, където трябва да се натисне send, за да се изпрати съобщението. Ако не искам, ще натисна cancel, т.е., потвърждението в самото приложение ми е малко в повече. Отделно от това ме уведомява, че съм изпратил смс, при което трябва да натисна ОК - също излишно, при положение, че се получава и смс за потвърждение на плащането. Ще е удобно ако има опция за изключване на всички тези потвърждения и известявания. Цитирай
blackadder Публикувано Септември 1, 2012 Публикувано Септември 1, 2012 Не знам дали GPower е от разработчиците, но ако някой от тях следи темата, имам питане, дали ще направят приложението да пуска смс-и и за зелената зона в София? Също така, има един бъг: Марките и емблемите не съвпадат. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 Има ли някой да му работи приложението след ъпдейта. По въпросите съдя, че създателите не четат темата. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 Не работи, но не е ли заради 6.0? Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 Аз си мислех, че ъпдейта беше заради 6.0. Ама така е,като не чета... Сега някой да каже дали работи без ъпдейт. Цитирай
blackadder Публикувано Октомври 15, 2012 Публикувано Октомври 15, 2012 След ъпдейта не работи. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
zdravko hristov Публикувано Октомври 19, 2012 Публикувано Октомври 19, 2012 What's new version parking sms 1.4 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 20, 2012 Публикувано Октомври 20, 2012 Само дето Пловдив е с смс-и от месец, два, но никакъв го няма вътре. Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Синя и зелена са объркани. Изпраща SMS на 1302 за зелена и 1303 за синя, което е грешно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 Така е и при мен, вчера малко след като изпратих смс в синя зона видях как тръгват да ми слагат скоба и като отидох да се разправям се оказа, че колата е регистрирана на зелена зона. От тук нататък всеки път ще се чудя дали програмката е изпратила верен смс, за това старомодния начин може да е по-бавен, но сигурен! Цитирай
blackadder Публикувано Октомври 31, 2012 Публикувано Октомври 31, 2012 (редактирано) Сега видях, че са разменени номерата. Интересното е, че миналата седмица на Стройкото пуснах 2 смс-а и почти съм убеден, че бяха верни номерата. Още повече, че на 10 метра си щъкаха скобаджийте. Пуснаха ъпдейт с корекция на проблема. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 31, 2012 от blackadder Цитирай
tosco69 Публикувано Април 18, 2015 Публикувано Април 18, 2015 Някой с проблеми с таз програмка, че вчера за малко да ме закопчаят... ? Цитирай
JVV Публикувано Април 18, 2015 Публикувано Април 18, 2015 Зона by Ivan Vassilev https://appsto.re/bg/sjwwZ.i Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.