Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате Siri нa iPhone 4/ iPhone 3GS/ iPod Touch 4/ iPod Touch 3G/ iPad

Препоръчително е инсталацията на Siri, да бъде на ресторнато устройство.

Стъпка първа:

Добавете това repo.siriport.ru репо в Cydia и инсталирайте SiriPort.

71b2172e983cf5ec.png b488d0a333c81320.png

Стъпка втора:

Инсталирайте този сертификат чрез Safari: siriport.ru/1.crt

08c1e6036aa00389.png

Стъпка трета

С iFile(или друга подобна) навигирайте до var/mobile/library/preferences, намерете файл с име com.apple.assistant и цъкнете стрелката на страни.

f7472777d3fe29ad.png

Стъпка четвърта:

В секцията Permission (user, group, world) , направете и трите реда с права read и write. След това запаметете и затворете iFile.

c210f4eca5104946.png

Стъпка пета:

Отидете в Settings и изключете Siri.

69ac8637a6ab1320.png

Стъпка шеста:

Направете рестарт.

Стъпка седма:

Отново отидете в Settings и включете Siri.

5acfa335fceb5a95.png

Стъпка осма:

Отворете Siri, като задържите home бутона.

275c31b9d037e63b.png

Стъпка девета:

Сега трябва да цъкате упорито върху микрофона няколко минути, докато се свърже към сървъра. Това е стъпката, където повечето хора се отказват. Имайте търпение и Siri ще проработи.

Стъпка десета:

Aкo сървъра не проработи и не ви дава работещ ключ, изтрийте assistant.plist файла, рестартирайте и повторете стъпките от 3 до 7

Възможно е да имате проблеми с добавянето на репото. Не се отказвайте, докато не се добави успешно!

Инсталацията на SiriPort, може да отнеме доста време, защото файла е 250 мб. Това зависи изцяло от скоростта на вашата интернет връзка.

SiriPort Server Status and Statistics

2e0a5a15-c451-a612.jpg

Успех!

iFans.com

Публикувано

Не мога да заредя сертификата. Някой да помогне?

edit: Оправих се със сертификата, но вече 20 мин. не иска да ми обърне внимание какво му говоря. :)

Публикувано

Не си го написал правилно. При мен няма проблем.

Публикувано
Стъпка девета:

Сега трябва да говорите на Siri няколко минути, докато проработи. Това е стъпката, където повечето хора се отказват. Имайте търпение и Siri ще проработи.

На това каква му е целта, да ти калиброва гласа ли? Ако е само до самата калибровка, може и да няма значение на какъв език плямпаш, важното е да ти усети тембъра, някой пробвал ли е и на други езици дали става, освен английски?

Публикувано

Няма значение на какъв език говориш. Целта е просто постоянно, да се опитва да се свърже към сървъра.

И при мен спря да работи.

Публикувано

Явно сертификата издиша, иначе и аз го инсталирах, но и при мен ми казва, че има някакъв проблем и не може да се свържа и да пробвам след малко.

Публикувано

Май няма да стане... :( Дали не станахме много маймуни с един сертификат?

edit: Тръгна и работи безупречно.

Публикувано

При мен проработи, просто трябва да сте по-настоятелни. При първото свързване ви дава персонален сертификат за руския сървър, след това проблеми няма (само ако нещо забие сървъра им).

Публикувано

При мен точно това се случи. Бях се свързал, спряха сървъра и сега не мога да се свържа.

П.П

Свързах се(след 5 минутно цъкане по микрофончето), трябва да сте по-настоятелни.

Публикувано

Само не мога да разбера като го питам за нещо на около ми казва: "Sorry can't look for places in Bulgaria", като го питам нещо за Англия ми казва: "Sorry can't look for places in the UK". Много странно, смисъл WTF?? тва от порта ли е или попринцип не става?

Публикувано

На чист рестор ли слагате порта, както е в инструкциите?

Публикувано

Ами ако прочетеш в репото на руснаците относно сири-порта, буквално пише:

"желателно е да се слага на чисто устройство(току що джейлнато и невъзстановявано от бекап. Бекап може след инсталацията на сири-порта)" край на цитата.

Но може би съм казал нещо тъпо.....според тебе!

Публикувано

Аз лично не съм ресторвал и до сега два пъти го подкарах.

Публикувано

Благодаря ти Минчев. Това питах, че не ми се занимава с телефона на детето...Искам само да го портна сирито без нови гимнастики!

Публикувано

Иска се яко постоянство. Вече съм в играта :D

Публикувано

Нещо ме гони параноята като чуя "руснаци" и "сертификати"...

Публикувано

Подкарах го сравнително бързо за 5-10 мин макс. С 3GS съм и си върви добре.

Публикувано

След стъпка 1 не иска да ми зареди сафари :(. Някакви идеи?

Публикувано

Не мога да заредя сертификата. Някой да помогне?

edit: Оправих се със сертификата, но вече 20 мин. не иска да ми обърне внимание какво му говоря. :smile:

Не си го написал правилно. При мен няма проблем.

Това не го ли видя?

Публикувано

Дам, това го видях, обаче самото сафари не ми отваря, не мога дори напиша линк?

Публикувано

@borislavsakutov и при мен на iPad-a Safari крашва след jailbreak-a, напиши пълния линк на ръка в Notes да стане хиперлинк и кликни върху него, ще ти отвори Safari, нататък действаш по описанието от постинг 1.

Публикувано

Май тръгна и при мен.

Публикувано

Върви много добре. За 5 минути и всичко е бомба :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...