Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Оффффф най - накрая :biggrin: ! Благодаря на Veselin Minchev за тънкостите от стъпка 3 до стъпка 7. Това го мъча още от първия релийз на руските братя и то все безуспешно. Вече съм "в джаза". Дерзайте работи!

Публикувано

Това гледам , че е преправен Spire . Както обикновенно - накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл :D , подай нещо на руснаците готово с потенциал за далавера и до часове получаваш схема на световно ниво .

Гога, ключовете са ти паднали под колата у снега :D

Публикувано

Ти въобще опита ли се да качиш сири, както е описано в 1-ви пост или очакваш като си с последната версия да ти е вградено наготово в 3GS-a?

Публикувано

При мен за сега забелязах, че Sportal.app и Garmin крашват, може и да има още някой app. Странно е, че при всеки е различно, но всеки има нещо, което спира да работи след инсталирането на Сири. Дано със следващия ъпдейт да оправят и този бъг.

Публикувано (редактирано)

Аз нямам проблеми. НО, аз инсталирах руското Siri преди време на "чисто", веднага след restore и jailbreak. Не знам може би проблемите ви идват от това, че инсталвате Siri - то след като сте наблъскали телефоните си с мноооого "благинки" :smile:.

ПП Между другото от siriport.ru винаги (още от първия релийз) са предупреждавали Siri да се инсталира след restore.

Редактирано от sniperdage

не разбрах стъпка втора как да инсталирам чрез safari ?

моля помогнете

Редактирано от kevin123
Публикувано

След като изчетох за пореден път ръководството искам да попитам:

Трябва ли след инсталацията на siriport, от cydia да бъде включено до точка 5, в която следва да бъде изключено? Защото след инсталацията в settings - general - siri, не е включено.

Публикувано

Не е проблем, че не е.

@kevin123, отваряш siriport.ru/1.crt с браузера си.

защо в ifile не мога да намеря com.apple.assistant

Редактирано от kevin123
Публикувано

Рестартирай телефона. Ако и след това го няма, започни процедурата по инсталацията отново.

Публикувано

Изтрих всичко и пробвах от ново, но пак не можах да намеря com.apple.assistant

Публикувано

...и може да стигне до 1 час. Всичко зависи от интернета Ви.

Публикувано

Веско, не е от нета. Ти беше свидетел вчера а нета ми е перфектен.

Публикувано

@The Shaman, имах предвид инсталацията на SiriPort.

@gorgior, наистина сървъра е претоварен. Много по-често губи връзка, което е неприятно и дразнещо.

При мен наистина Anyring се оказа проблема. Махнах всичко, което бях инсталирал от cydia, след което започнах да ги добавям едно по-едно. След всяко инсталирано приложение пробвах сафарито дали ще забие. Най-накрая, когато инсталирах Аnyring заби. Махнах го, и нещата се оправиха. В момента Siri си работи, и няма никакъв проблем. По-някога губи връзка, но смятам, че това е нормално- сървърите са натоварени. При мен Аnyring беше инсталирано от xsellize.

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Ох 100 пъти пробвам вече и все ми казва "Sorry, I'm not able to help you right now. Please try again in a little while"...

Публикувано

Сървърите са претоварени. Пробвай по-късно.

Публикувано
Изтрих всичко и пробвах от ново, но пак не можах да намеря com.apple.assistant

Включи от iFile да се виждат скритите файлове!

Публикувано

Сайта им не работи в момента, съответно и сървъра, може да правят нещо по него. Търпение.

Публикувано

Дано го направят да работи по добре. Искаше ми се, и на Ipad да го сложа, но явно няма да стане тази вечер. Ще опитам по-късно, или утре сутрин.

Публикувано

Здравейте,искам само да попитам дали е проблем да отворя сертификата през DOX в abv

Публикувано

Преди малко опитах отново, и ме препрати към страница, в която пишеше D-LINK. В нея имаше два прозореца с потребителско име, и парола. Рестартирах, но след това не се появи отново. Това стана след като се опитах да заредя сертификата за Siri.

Публикувано

Крашват приложения, в които сте се логвали с име и парола или такива, чрез които сте отваряли сайтове с нужно логване. Направете си сами извода за този "сертификат"...честито на печелившите.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...