Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

application.png

Когато някое от децата ми е болно, аз използвам лист и молив за да записвам кога каква е била температурата му и кога какви лекарства съм дал, но когато и двете са болни - без този лист съм напълно загубен.

Една вечер когато и двете бяха с поредния довлачен от градината лек вирус ми хрумна идеята да напиша приложение, което да помага на родителите докато се грижат за децата си.

От програмата очаквах да:

1. Да мога да записвам данни за повече от едно дете - точно като с листа (обръщаш листа и ето ти място за данните на още едно дете).

2. Да може да се записват данни за:

- текущо време

- температура

- дадени лекарства

- отбелязване на преглед при лекар

- бележки в свободен текст - примерно какво е било състоянието на детето към момента или какво е казал лекаря по реме на прегледа

3. Да разделя отделните заболявания за всяко от децата, като ги групира по време на заболяването. Така ще може да се пази история и за минали заболявания и евентуално да се следи кои лекарства как са повлиявали и как се е развивало заболяването преди

4. Да ми напомня кога пак трябва да измеря температурата

5. Да прави графика на телесната температура

6. И разбира се някои дреболии като:

- да работи бързичко

- да изглежда добре

- да се ползва мноооогоо лесно

- Да е с ТЪМНА тема, защото родителите обикновенно правят тези неща през нощта

"Parent Notes" е точно това и ако и вие сте били някога в подобна ситуация ще разберете за какво ви говоря.

Връзка към App Store:

appstore.png

Екрани:

img_0097_320.pngimg_0098_320.png

img_0101_320.pngimg_0102_320.png

Кодове:

T4NJF43TALLE

LMRL3X9EHRJL

6FL3L4FRPWH7

LTHF94P9TN6P

6XELYT993JJ4

Публикувано

Браво!!!!!! Приложението е супер, но липсата на родния ни език леко ме озадачава и разочарова.

Публикувано

Последно време виждам как тук в този раздел се пълни с приложения които са от Българи но без Български език. Срамно е това да продължава и ще променя инфото. Ако ще поствате приложения то нека да са такива с родния език в тях, ако той липсва то приложенията не са за този раздел.

Загледайте как се казва раздела "БГ Софтуер".

Публикувано (редактирано)

...приложения които са от Българи но без Български език ...

Здравейте,

за съжаление проблема е по скоро липсата на локализация за iOS на БГ език. Няма как да превключим на БГ език освен ако не сме си jailbreak-нали телефона.

Точно това приложение е с 10-тина текста и не е проблем да се преведе не само на БГ език а и на японски дори - не съм го превел точно защото хората няма как да включат на Бг език за да видят превода.

Това е причината и да не съм превел нито едно от приложенията ми на БГ език. Ако смятате че точно в този случай превода е наложителен ще се радвам да споделите коя част точно на интерфейса е трудно разбираема без текста който в случая е на Английски език.

Поздрави,

Добри

Редактирано от beast
Публикувано

Както казахр приложението е добро и го ползвам. Аз се възползвах от редийм кода а жена ми си го купи. Ето едно приложение, което има БГ в опциите си а дори не съм сигурен дали има нещо общо с български разработчици http://appshopper.com/utilities/shoppinglist Иначе успех и все така напред. Браво още веднъж.

Публикувано

Поздравления за приложението. Браво :smile:

Публикувано

Приложението е чудесно и за мен няма неразбираема част, но въпросът е принципен - трябва да има български. БГ локализацията в iOS няма нищо общо - вземи Sygic, Potrebitel или iGo за пример, ако ме разбираш?

Публикувано

Да наистина е страхотно. Но наистина ще е хубаво да се вкара и БГ език. Направете го просто с Избор на език от settings на приложението.

Публикувано

От телефона ползването на кодовете става през iTunes програмата която е на телефона.

Пускате я, отивате на първата страница "Music" най отдолу и търсите "Redeem" - при мен е предпоследно.

Натискате "Redeem" и ви се отваря екран в който се въвежда кода и се натиска бутона горе в дясно, на който пак пише "Redeem".

Веднага след това програмката ви започва да се сваля на телефона без да ви се взимат пари.

Поздрави и ще се радвам да споделите после какви са впечатленията ви!

Публикувано

Какво общо има redeem кодовете с езика? А и защо чак сега обясняваш как се ползват кодовете, като те са изчерпани още същия ден/час когато си ги публикувал :)

Публикувано

Здравейте,

обяснявам за кодовете защото няколко човека ме попитаха как се ползват на лични и реших че е добра идея да пиша в темата вместо на всеки да му обяснявам поотделно.

Поздрави

Публикувано

Може ли нов код на лично, посочените по горе ми изписва, че вече са използвани,

Публикувано

Ами искай си го на лично де. Идеята на редийм кодовете е не да се раздават по принцип, но разработчика ще си реши най-добре.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...