The Shaman Публикувано Май 11, 2012 Публикувано Май 11, 2012 Имам проблем с плъгина... Не ми отваря препоръчани, не ми дава да ползвам търсачката... Иначе се гледа, но е неудобно. Някой с подобни проблеми? Цитирай
eek Публикувано Май 11, 2012 Публикувано Май 11, 2012 При мен от снощи не работи. Не мога да отворя друго освен основното меню Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 12, 2012 Автор Публикувано Май 12, 2012 Повредата НЕ е във вашият телевизор We are fixing the metadata stuff and will announce when it's been pushed out so that you can turn it back on Sent from my iPhone using Tapatalk edit: Засега използвайте TubePlus Вече има 1Channel 0.1.6 Извинявам се' date=' все още е [b']0.1.6 B5 Release Candidate Sent from my iPad using Tapatalk Проблемът се оправя, като изключите MetaData от настройките на 1Channel Един бърз тест със Scarface 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 Извинявам се за глупавия въпрос, но не мога да намеря МатаДата настройките за да ги изключа на АТВ2. Виждам че са вътре в Video -> Add ons -> 1channel, но нататък не мога да ги намеря. Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 12, 2012 Автор Публикувано Май 12, 2012 Задържаш меню бутон и после Addon Settings. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ioshin Публикувано Май 13, 2012 Публикувано Май 13, 2012 Здравейте, Моля някой да помогне за суб от поднадписи. Проблема е ,че не ми работят отварят се виждат се , но когато дам да ги зареди дава ерор. Имам регистрация в сайта и пак не работят. От опенсуб, субтитрите работят, но там са малко и не пасват добре. Предварително благодаря. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 13, 2012 Публикувано Май 13, 2012 Вкарал ли си ника и паролата от сайта в xbmc? Цитирай
ioshin Публикувано Май 13, 2012 Публикувано Май 13, 2012 Да имам регистрация в сайта и съм я вкарал в xbmc в полетата при настройката. Правил съм го както е описано някъде във форума , но суб от поднадписи ми дава ерор. Цитирай
ioshin Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Грешката която ми дава е следната error extracting subtitles това може да насочи някои които е имал същия проблем. Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 7, 2012 Автор Публикувано Декември 7, 2012 От доста време не го бях пускал. Сега забелязах, че има update 1.0.1. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
eek Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 И аз така но при мен не работи след ъпдайта. При вас какво е положението? едит: вече има 1.0.3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 15, 2012 Автор Публикувано Декември 15, 2012 Всичко е ОК, но с Frodo има ядове със субтитрите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
eek Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 И при мен тръгна след преинсталиране и връщне на мета отметката Цитирай
fenixs Публикувано Май 4, 2013 Публикувано Май 4, 2013 Един въпрос.Как мога с iPad да заредя свалени вече субтитри? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 4, 2013 Публикувано Май 4, 2013 Отдавна не съм пробвал, че разкарах xbmc - преди се правеше така: За да имате субтитри, ще е нужно да инсталирате още една добавка, името и е XBMC Subtitles. За да я инсталирате е нужно да направите следните стъпки:XBMC -> System-> Add-Ons -> .. -> .. -> Get Add-ons -> All Addons -> Subtitles -> XBMC Subtitles -> Install За да конфигурирате добавката, нужно е да направите тези стъпки: XBMC -> System-> Add-Ons -> Enabled Add-ons -> Subtitles -> задържате Menu бутона върху XBMC Subtitles и натискате Configure. От настройките на програмата, задаваш дали даунлоуд папката на субтитрите да е същата както за филма. Можеш да зададеш избрана от теб папка, в която да ги поставяш, user/media/downloads например или да си ги теглиш с ад он-а. Цитирай
chayanne Публикувано Май 5, 2013 Публикувано Май 5, 2013 Като пуснеш филма, отгоре на бара вдясно избираш Options / Audio Settings / Browse Subtitle и навигираш до папката със свалените субтитри. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 5, 2013 Публикувано Май 5, 2013 Виж пост 89. Спокойно можеш да ги търсиш в българските сайтове за субтитри и да ги зареждаш ръчно. Шотовете са в обратен ред: Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 21, 2013 Публикувано Юли 21, 2013 VODLY.TO е новото лице на 1channel.ch. Цитирай
eek Публикувано Юли 23, 2013 Публикувано Юли 23, 2013 Дам. Плеър в реално време за гледане на филми. Платено при това. Така като гледам са тръгнали яко по стъпките на megaupload. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 23, 2013 Публикувано Юли 23, 2013 Изгледах няколко филма, без да съм плащал?! Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 23, 2013 Публикувано Юли 23, 2013 Аз гледам от доста време .....безплатноЗа какво плащане става въпрос?! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
eek Публикувано Юли 24, 2013 Публикувано Юли 24, 2013 Хмм възможно е аз нещо да не съм направил както трявба. Щтакнах 2-3 линка и ме препрати към сайт за плащане. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.