imanev Публикувано Февруари 1, 2014 Публикувано Февруари 1, 2014 Привет, Отдавна не съм пускал адона и виждам, че не работи. Пишете че VODLY.TO е новото му лице. Как мога да го пусна? Нов адон ли трябва да заредя? Какво да направя за да го подкарам отново? Благодаря предварително Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 1, 2014 Автор Публикувано Февруари 1, 2014 След малко ще добавя нови инструкции Sent from my iPhone using Tapatalk 1. Стартирате XBMC 2. SYSTEM -> File Manager 3. От лявата страна на екрана избирате “Add Source” 4. Натискате OK върху бутон <None> и ще ви се появи клавиатура. 5. Напишете: http://fusion.xbmchub.com и натиснете бутон “Done” 6. Отворете празното поле под “Enter a name for this media Source.” за да дадете име на хранилището. 7. Напишете “fusion” или каквото ви хареса и после натиснете “Done” 8. Натиснете OK за да потвърдите името на хранилището. 9. За да инсталирате каквото и да е от това хранилище, трябва да отидете в System -> Settings -> Add-ons -> Install from zip file -> fusion 1Channel: VIDEOS -> Add-ons -> Get more -> Install from zip file -> Fusion -> most-popular -> 1channel-repository-bstrdsmkr-0.0.3.zip След това отново: VIDEOS -> Add-ons -> Get more -> Get Add-ons -> Bstrdsmkr's Repository -> Video Add-ons -> 1Channel Plugin По този начин можете да инсталирате почти всичко, което съм пускал до момента. Може да си инсталирате HUB Wizard, който ще ви инсталира безброй добавки, което в един момент става досадно, защото при всяко стартиране на XBMC има нещо за update. 11 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Опитвам се да настроя субтитрите, спазвам описанието от първия пост, но без успех. Постоянно ми излизат с някакви ироглифи, на български не се появяват. Не зная какви настройки трябва да задам за да ми се оправи този проблем. И на iPad, и на компютъра същото. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 XBMC subtitles имаш ли инсталирано?И оттам настройваш да търси на български Цитирай
zdravko hristov Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Инсталирах го погледнах първия пост как ги е настроил johnnybravo, и нищо не се получава. Е намира български субтитри, но когато ги прикача към филма ми се появяват йероглифи. Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 11, 2014 Автор Публикувано Февруари 11, 2014 SYSTEM -> Settings -> Video -> Subtitles -> Character set = Cyrillic (Windows) Цитирай
imanev Публикувано Юни 12, 2014 Публикувано Юни 12, 2014 Привет, Сложих пътя, но не намирам 1 Chanel добавката. Папката която е указана липсва. Може ли линк към добавката да си я сваля и инсталирам? Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 12, 2014 Публикувано Юни 12, 2014 Коя папка липсва?Сега проверих,работи сорса при мен! Цитирай
imanev Публикувано Юни 12, 2014 Публикувано Юни 12, 2014 Във Fusion на Jonny липсва most popular откъдето да си инсталирам добавката Цитирай
imanev Публикувано Юни 12, 2014 Публикувано Юни 12, 2014 Всичко е променено, не е така както е на скрийншотовете, но достъпвам сървъра, т.е. виждам други неща. Намерих един add-on installer и в него има 1chanel , но е повреден и не се инсталира. Цитирай
chayanne Публикувано Юни 13, 2014 Публикувано Юни 13, 2014 Ако има папка xbmc-repos, влез в нея и търси repository.bstrdsmkr-0.0.3.zip 1 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Септември 24, 2014 Публикувано Септември 24, 2014 xbmc subtitles ми липсват. Инсталирах новия update на xbmc kodi. Има ли начин как да ги добавя. по стандартиня начин не става, т.е няма ги в subtitles Цитирай
Serengeti Публикувано Септември 25, 2014 Публикувано Септември 25, 2014 (редактирано) Те са в репото на XBMC тъй че търси там -> System->Addons->XBMC.org repo->Subtitles Редактирано Септември 25, 2014 от Serengeti Цитирай
zdravko hristov Публикувано Септември 25, 2014 Публикувано Септември 25, 2014 точно там търся но нищо не откривам. Странно за първи път ми се случва Цитирай
Serengeti Публикувано Септември 25, 2014 Публикувано Септември 25, 2014 вкарай репoто на fusion http://fusion.xbmchub.com,има опция за "ресет" или "fresh start" после пусни wizard или нещо подобно беше ,може да са ти са се омазали нещата при ъпдейта.Другото което ми идва наум е за нова инсталация Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 25, 2014 Автор Публикувано Септември 25, 2014 От няколко месеца субтитрите са разделени и вече не е един общ Add-on. Отиди в раздел Add-ons -> All Add-ons -> Subtitles и си свали OpenSubtitles.org Следваща стъпка е да отидеш в System -> Settings -> VIdeo -> Subtitles -> Languages to download subtitles for: и избираш Български или какъвто език те вълнува. Сподели после какво е положението. 3 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Справих се много благодаря за оказанатв помощ не съм и предполагал, че са сменили името на субтитрите. Преди бяха xbmc subtitles, а сега е opensubtitles.org. Само още нещо Xbmctorrents ми дава че не е актуализирсно, но като реша да я актуализирам ми дава грешка. Цитирай
Kimi Публикувано Ноември 8, 2014 Публикувано Ноември 8, 2014 Привет, Имате ли проблеми със субтитрите? При мен ми дава грешка: Error downloading subtitles на opensubtitles.org! Някаква идея? Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 8, 2014 Публикувано Ноември 8, 2014 Пробваш докато стане. Случва се понякога. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 8, 2014 Публикувано Ноември 8, 2014 Има проблем от 2-3 дни!Не става и със 100 опита!Поне при мен е така 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Вчера гледах едно сериалче, Almost Human и нямах този проблем. В момента също нямам проблеми: 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Аз опитах 3-4 филма и се отказах!Няма да му се моля,баси!А от podnadpisi никога не ми е намирало субтитри?! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.