The Shaman Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Там няма от поне година, но с open.org съм нямал особени проблеми. Преди малко гледах пак. Цитирай
Kimi Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Podnadpisi ми намира, но не се свалят! Open.org продължава да ми дава грешка! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 И кво?При всеки различно?! И кво?При всеки различно?! Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Джони беше дал някъде как се оправя podnadpisi, та може Kimi да използва това. Цитирай
Kimi Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Ще се разровя, и ако успея ще драсна... Sent from my iPhone using Tapatalk Днес пробвах субтитрите от офиса! Всичко работи, и то без проблем! Open.org зарежда моментално! Сега се прибрах, и през ATV, отново грешка! Error searching subtitles! Нещо не ми е ясно, защо! Някакви предположения?! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kimi Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Не, в офиса през PC, в къщи АTV 2! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Имаше ъпдейт преди 3-4 дни на open subt... и оттогава почнаха гредите Цитирай
Kimi Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Пробвах, и деинсталирах и инсталирах отново аддона, но пак не се получава! Не знам... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kimi Публикувано Ноември 13, 2014 Публикувано Ноември 13, 2014 И през телефон не ми зарежда субтитри... Sent from my iPhone using Tapatalk Това което ми прави впечатление е, че на едното пц версията на XBMC е Frodo, и тук проблеми със субтитрите няма! На другите устройства ( вкл. ATV) версията е Gotham, и същите дават грешка... gogi6 - ти с коя версия си? Sent from my iPhone using Tapatalk Вчера имаше update на opensubtiles, и всичко се оправи! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
wsgar3 Публикувано Ноември 18, 2014 Публикувано Ноември 18, 2014 Привет, Само при мен ли не работи 1Channel или проблема е повсеместен? Дава ми: Error Script Failed: 1Channel. Пробвах с всичките къстъм домейни, които намерих в нета, но промяна няма. Цитирай
Kimi Публикувано Ноември 18, 2014 Публикувано Ноември 18, 2014 И при мен е същото! Дава ми същата грешка. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 18, 2014 Автор Публикувано Ноември 18, 2014 При мен всичко си работи без проблеми: Цитирай
Kimi Публикувано Ноември 18, 2014 Публикувано Ноември 18, 2014 И при мен вече работи. Пипнах конфигурацията както е показно тук: !Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 31, 2014 Автор Публикувано Декември 31, 2014 От известно време 1Channel е в друго репо - tknorris. В първи пост съм направил промените, по-късно ще променя и добавянето на субтитри. 3 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Има нова актуализация на unacs/subssab. Това е добавка, която можете да ползвате в XBMC (Kody) за субтитри на български език. Извинявам се, че я постнах тук но невиждам смисъл да правя нова тема само заради една добавка за субтитри. В случая те вече са две: Opensubtitles.org и unacs/subssab Ето и линк: unacs/subssab 7 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 8, 2015 Автор Публикувано Март 8, 2015 Пусни и тема, защото субтитрите работят във всички видео добавки. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
zdravko hristov Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 С най-голямо удоволствие само че утре, а и още едно нещо ще пробвам с телевизиите но ако се затрудня ще поискам и твоето съдействие Цитирай
gogi6 Публикувано Март 10, 2015 Публикувано Март 10, 2015 Добавката е боза!Търси каквото си иска и прецаква opensubtle 3 Цитирай
asan_asan Публикувано Март 21, 2015 Публикувано Март 21, 2015 Като неработи качете лог тук иначе никои не оправи . Аддона не тестван под Иос, ако може вие направи фикс и качи патч на гит, не само пише. Или сложете github issue. Може пробва бг аддон репо. Цитирай
imanev Публикувано Декември 27, 2015 Публикувано Декември 27, 2015 Привет, пътя http://fusion.xbmchub.com вече не работи, дава ми че няма връзка към него. Може ли да ми дадете линк, от където да добавя 1channel? Благодаря предварително и весели празници :-) Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 27, 2015 Публикувано Декември 27, 2015 http://fusion.tvaddons.ag 1 Цитирай
gosta Публикувано Декември 27, 2015 Публикувано Декември 27, 2015 (редактирано) При мен нещо не върви 1chanel на АТВ4. Дава ми някаква грешка и за подробности да погледна лог файла. Инсталира се , излизат ми раличните категории , но се празни. Интересно ми е, да не е блокирано в Англия .... П.П Оказава се ,че доставчикът ми ограничава ми ограничава достъпа до адреса на 1Chanel. В настройките на адуана-а се задава къстъм домейн http://www.primewires.org/ или http://www.primewire.unblocked2.bz/ . Аман от ограничения в тая Англия. Май VPN ще трябва да се плаща за постоянно решение. Редактирано Декември 27, 2015 от gosta Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.