The Shaman Публикувано Януари 23, 2016 Публикувано Януари 23, 2016 При проба с къстъм домейна изкача това: Някой има ли идея? Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 23, 2016 Автор Публикувано Януари 23, 2016 Без custom domain не ти ли работи? Аз не съм му слагал нищо и ми отваря филмите без проблеми. Моята версия на 1Channel е 2.5.67. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 23, 2016 Публикувано Януари 23, 2016 На един приятел на някакъв ТВбокс. Не работи без тях, но и с тях неще де. От горното хранилище ли ти е 1Channel? Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 23, 2016 Автор Публикувано Януари 23, 2016 Пробвай с: http://primewire.org Иначе това, което опитваш е мъртво. Опитах с домейна, който използваш и още 10 подобни, но все греда. С този няма проблем, поне за сега edit: ето още един, но много зависи къде се използва, защото за този писаха, че не става от UK. http://www.letmewatchthis.so 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 24, 2016 Публикувано Януари 24, 2016 Мерси, сега ще му ги дам. С втория стана идеално. Голямо мерси, отново Цитирай
gosta Публикувано Януари 24, 2016 Публикувано Януари 24, 2016 При мен спря да работи изобщо (Англия). Всичките изброени къстъми не работят. Цитирай
chayanne Публикувано Януари 24, 2016 Публикувано Януари 24, 2016 Johnny от къде го инсталира 1Channel? При мен през fusion от add on installer ми дава грешка и не се инсталира. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 24, 2016 Автор Публикувано Януари 24, 2016 Пробвай от на fusion папката: xbmc-repos/english/repository.tknorris.release-1.0.2.zip Аз съм го инсталирал преди много време, но мисля, че от там няма да имаш ядове. След малко ще го изтрия, след което ще пробвам и ще ти пиша дали е ОК. edit: Инсталира се без проблеми и работи: Ето ти и репото за всеки случай repository.tknorris.release-1.0.2.zip Сега го пробвах и на телефона, след чиста инсталация на kodi и всичко работи. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
gogzy Публикувано Януари 27, 2016 Публикувано Януари 27, 2016 Някой да е имал проблем с Axel Downloader и свалянето на субтитри и как е разрешил проблема? Става въпрос за китайче Андроид ТВ но предполагам че принципа на работа е същия. Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Май 24, 2016 Публикувано Май 24, 2016 Искам да попитам към днешна дата работи ли 1-chanel и Icefilms ?? Цитирай
chayanne Публикувано Май 25, 2016 Публикувано Май 25, 2016 1Channel работи. Другия плъгин го нямам. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 25, 2016 Публикувано Май 25, 2016 И той работеше към часа на въпроса. Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Юни 1, 2016 Публикувано Юни 1, 2016 Благодаря за отговорите попаднах на още един работещ addon - Exodus вижда ми се по-тежък но работи. пробвах го на Atv - 2 jail-нато Имам и още един въпрос - Имам atv4 с качено Коди през xcode , но там не ми работят видео аддоните тръгват и в един момент не могат да буферират и спира. Дали проблема е във версията на Коди която съм качил или е така на atv4 ??? Поздрави на всички !!! Цитирай
Monro Публикувано Януари 3, 2017 Публикувано Януари 3, 2017 при мен излиза някаква грешка с SSL_CONECTION при опит да пусна филм, атв4 последна версия на exodus вървят перфектно Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.