Sladichuk® Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 ExtremeSnow 1.1.deb ExtremeSnow е автоматично отключващ инструмент, съвместим с повечето карти. Служи за отключване чрез magicsim. Ако разполагате с ключа за GSM (преноса на гласови данни), в SIM–а (не USIM– а*), можете да направите magicsim, която ще отключи вашия iphone4 перфектно, и то без необходимост от geveysim, без трикове с набиране на 112! Как да си направим magicsim чрез Extremesnow – необходимо е: 1. Да имате четец на SIM картата и magicsim (16in1 surpersim или 6in1 dogsim); 2. Използвайте simscanner софтуер (напр. SimMaster2011 simonscan, FD и т.н.) за търсене ключа на вашия GSM SIM 3. Откритите magicicsim № 1 са оригиналните данни (iccid, IMSI, Ки, MCN); 4. При magicsim No.2 е фалшивo инфо (iccid, фалшив IMSI, ваш ключ, ваш MCN), като фалшивите IMSI да с формат 08091010xxxxxxxxxx, като маркираното с ххххх е част от твоя. Първо стартирайте приложението, и след търпеливо изчакване поне минута с “No signal”, направете reboot.. В случай, че сте ползвали UltraSnowCN – първо го деинсталирайте преди да качите ExtremeSnow. За активация на устройството, при наличие на wifi или 3G нет, просто навигирайте до Regester Tab, въведете произволен набор от 12 цифри (напр.123456789012) и натиснете бутона Regester за да изтеглите персонален license. Thanks to : Fabius, Xsellize PS. Аз съм "отключена" , та няма как да тествам. Моля за отзиви. _________________________________ * USIM стандарт дава възможност за едновременно опериране с няколко мини приложения на самия оператор, в BG познати ни чрез менюто на iPhone Settings –» Phone –» SIP applications, например – достъп до сметката за телефон, зареждане на Прима и т.н.;за провеждане на видео разговори през 3G, с вграден нов алгоритъм за криптиране използваната връзка за защита на пренасяната информация, и с увеличен обем и защита на контактите – както по отношение на брой (за сравнение – само 255 в обикновен SIM), така и по отношение на обема инфо за всеки отделен контакт. 7 Цитирай
HellDemolisheR Публикувано Февруари 11, 2012 Публикувано Февруари 11, 2012 Поръчал съм си карта, като дойде ще пиша какво съм направил Цитирай
VladkoM Публикувано Февруари 14, 2012 Публикувано Февруари 14, 2012 Искам да Ви попитам това ще подейства ли при Iphone 4 с iOS 4.3.5 ФЗ BaseBand 04.10.01 от Америка? Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 16, 2012 Публикувано Февруари 16, 2012 (редактирано) Сега съм подкарал всичко, остана само да намеря някой, който знае китайски и да вземе да ми ги преведе тея неща ... Помощ с китайския??? Или поне транслация на тази програмка SimMaster2011 ?!? ---------------------- EDIT: По случайност намерих много интересно подобие ==> тук Редактирано Февруари 16, 2012 от FoxDie Цитирай
GalaxyNET Публикувано Февруари 23, 2012 Публикувано Февруари 23, 2012 С това ще може ли да се отключи iPhone 4, заключен към AT&T с версия 5.0.1 ? И ако да колко пари ще струва и кой може да го направи ? Мерси предварително за отговора. Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 Щом е написано, че става явно ще може да се направи така, че да работи телефонът ти и в България - но това не е точно отключване - просто се прави копие на SIM картата и се използват данните от картата ти на АТ&Т. Все още никой не се е похвалил да го е правил => няма да стане скоро Ако успея естествено ще пиша! 1 Цитирай
GACHEV Публикувано Март 6, 2012 Публикувано Март 6, 2012 Колеги някои успя ли с това,че ме сърбят ръцете да купувам такава джаджа. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.