niksan76 Публикувано Февруари 12, 2014 Публикувано Февруари 12, 2014 Колеги някой тествал ли е "забавната" топка Sphero 2.0 ? Сина ми много се е запалил по нея и ме побърка вече. Мисля да му я взема за РД. Изгледах тоста клипове в тубата и на него може да му изглежда доста интересна, но на мен ми е леко безсмислена. Цитирай
bobchy1 Публикувано Април 15, 2014 Публикувано Април 15, 2014 Здравейте съфорумци, Отскоро имам сайт за аксесоари, не само за епъл, а и все още не чак толкова много Въпроса ми е дали ще е твърде нагло, ако го споделя тук и ви помоля за по един лайк, за да може да посъбере малко популярност ? Благодаря предварително ! Поздрави ! Цитирай
Alxx® Публикувано Април 15, 2014 Публикувано Април 15, 2014 Оферти от търговци Чети. Ако това не те устройва, пусни си обява в борсата. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 15, 2014 Публикувано Април 15, 2014 . Ако това не те устройва, пусни си обява в борсата. Но без линкове Цитирай
chayanne Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 (редактирано) От известно време ползвам това. Доста удобно за малки деца. Редактирано Март 4, 2015 от chayanne Цитирай
The Shaman Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 Какви парички е? Т.е. има ли смисъл, спрямо инфраред термометрите? Цитирай
chayanne Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 (редактирано) Като пари не е малко — 140лв. Горе долу двойно по-скъпо от други безконтактни термометри. Конектора е за 4S надолу и жената се скъсва да го ползва, но аз го ползвам и на 5S с преходник. P. S. И като съм почнал… … и това. И двете работят с приложението Health на Apple. Редактирано Март 4, 2015 от chayanne Цитирай
inutero Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 Офф: Има едни патенца термометри, по 10-на лева са, що си усложнявате толко живота?! Цитирай
Grievous Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 Не става въпрос за парите, а за качество. То и дронове има по 300 леФа, ама падат у езерата. Имам близо 2000 точки в Мтел, които не искам да оставя там. Препоръчайте какво да взема. без значение, дали ще доплащам. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 Дай линкче за апарата за кръвно. Цитирай
baronbg Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 Аз ползвам този - http://www.withings.com/eu/blood-pressure-monitor.html , много съм доволен. Имам и кантарчето. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 Не е лош, но предпочитам за китката. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 Жоре, тези за китката са много неточни. Не говоря за конкретния, а по принцип. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 Те и другите що са дигитални са същата работа. Имам един CITIZEN и един Omron. Те са просто ориентировъчни. Да те уплашат и да бягаш при доктора Цитирай
kawabiker Публикувано Март 4, 2015 Публикувано Март 4, 2015 (редактирано) Не става въпрос за парите, а за качество. То и дронове има по 300 леФа, ама падат у езерата. :tooth offtopic : Незнам дали знаеш но едни от най добрите дронове са до голяма степен произведение на българи. Тези които ползват и ще ползват за доствки в DHL примерно са 60-70% техни. Познавам момчетата и ако имаш интерес някъв , знаеш де ми е номеру Редактирано Март 4, 2015 от kawabiker 1 Цитирай
chayanne Публикувано Март 5, 2015 Публикувано Март 5, 2015 От дигитален център… Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 5, 2015 Публикувано Март 5, 2015 (редактирано) Ползвам от ноември това апаратче за мерене на кръвно: Много е добро, мери точно както кръвно, така и пулс. Има си собствено приложение ползващо техен облак, интегрирано е и с Health App. Позволява мерене на други лица в режим guest. Могат да се добавят различни акаунти като "family members" на отделни телефони. Единственият проблем, който имам, се появи наскоро и е свързан с това, че ми изчезнаха част от измерванията при преминаване от 6 към 6+. Съпортът им е добър, веднага ми се обади човек от Англия по телефона, за да обсъдим проблема и каза че разработчиците им ще се заемат да оправят нещата. Очаква се скоро компанията да пусне везна и ЕКГ устройство. Редактирано Март 5, 2015 от DreamcatcheR 1 Цитирай
niyon Публикувано Март 12, 2015 Публикувано Март 12, 2015 (редактирано) Намалени са в Амазон по 30 евро. Става дума за инфра термометъра. Редактирано Март 12, 2015 от niyon Цитирай
linkinpark79 Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 Здравейте и от мен,да питам някой ползва ли четец за микро сд карта за десятката.Пазара е пълен с такива,но се чудя кое да взема и дали ще добре с айфон 10 ! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 Препоръчвам ти да вземеш епълския, понеже на ментетата им режат поддръжката във всяка нова ОС. Води се, че е за СД, но се продават адаптери за микро СД (даже в комплекта на много микро СД карти има такъв адаптер). Така ползвам картата от дрона. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 Даже на старата оригинална епълска 30 пинова и спряха подръжката в IOS 11. До преди си я ползвах с преходник но сега...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
linkinpark79 Публикувано Май 8, 2018 Публикувано Май 8, 2018 Да,но не мога да записвам директно на картата или....Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Декември 22, 2018 Публикувано Декември 22, 2018 Чудя се даи да си взема безжично зарадно обаче ако скапват батерията или нейното здраве ще се откажа? Някой с наблюдения? Цитирай
arm11 Публикувано Декември 22, 2018 Публикувано Декември 22, 2018 Имам безжично и стои в шкафа от много време. С кабела имаш свободата, колкото и странно да звучи, защото можеш да си правиш всичко с телефона докато се зарежда. 2 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Декември 23, 2018 Публикувано Декември 23, 2018 Дааа и аз мисля че безжичното е излишно.Зарежда се към 4 часа което си е цяла вечност.... И мойто си стои в шкафа! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.