arm11 Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Ето нещо, което някои от нас, ще си спомнят с носталгия... Яйца (Eggs USSR) Ретро играта Яйца, създадена в СССР 1987г. от Електроника ИМ-1 бързо стана хит, както там така и в няколко други соц страни. Целта на играта е да уловите, колкото се може повече яйца $0.99 Категория: Games Съзадена: 18 February 2010 Версия: 1.2 Размер: 1.7 MB Езици: English, Polish, Russian Търговец: Paul Zabelin 5 Цитирай
GeriTeam Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Страхотна е, веднага щом я видях я закупих ! Цитирай
Jorky_pld Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 (редактирано) Тази игра на старото 3G колко безсънни нощи съм играл. Много е хубава, а особено като видях НУ, ПОГОДИ се разтопих... Даже някъде имам снимка на 199 яйца . Редактирано Февруари 6, 2012 от Jorky_pld Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 Ама истинската "конзола" не си я държал нали Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 Имах и оная с октопода, не е представена тук Цитирай
Jorky_pld Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 (редактирано) Абе ще се учудите "пича" колко много неща е видял за времето си. Да Жоре държал съм такава "конзола", но не и играл. Такъв тип игра съм играл на "едноръките бандити" . Ако някой си ги спомня. Ех.. хубави времена бяха преди 19 год. и 5 м. Редактирано Февруари 7, 2012 от Jorky_pld Цитирай
Zepar Публикувано Февруари 13, 2012 Публикувано Февруари 13, 2012 В началото нашите ми бяха взели тази с яйцата, обаче изчезна някъде. По късно си купих една с едни извънземни дети подскачаха наляво надясно и тя изчезна безледно. През 2002 намерих една с един октопд дето се хранеше с водолази на една сергия. Взех я за 5 лв. Пазя я още. Работи си без проблеми Цитирай
profusion Публикувано Февруари 13, 2012 Публикувано Февруари 13, 2012 Хора пазете ги тия неща в ebay сигурно ще са златна мина ПП аз имах с октопода като малък но е хвърлена само някакъв некадърен тетрис пазя Цитирай
zdravko hristov Публикувано Февруари 13, 2012 Публикувано Февруари 13, 2012 Аз пък имам оригиналната игра с готвача, където събира палачинки пазя я, и до днес . Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.