NBT Публикувано Май 30, 2011 Публикувано Май 30, 2011 Един и същ сървър е за двете версии. пробвай да преинсталираш сървара. Цитирай
manito97 Публикувано Май 30, 2011 Публикувано Май 30, 2011 Направих го няколко пъти...много ме е яд, би било готино, ама какво да се прави... Цитирай
NBT Публикувано Май 30, 2011 Публикувано Май 30, 2011 Пробвай да ресартираш компютъра и след това преинсталиай сървара. може и някаква програма да се бие със сървара. опитай няколко варианта. Цитирай
manito97 Публикувано Май 30, 2011 Публикувано Май 30, 2011 Пробвах да ънинсталирам --> restart ---> install наново, пробвах ънинстал, инстал, рестарт, но нищо... Цитирай
Dam1an Публикувано Юни 9, 2011 Публикувано Юни 9, 2011 Интересна програмка за мързеливи хора като мен ;] Върши работа в конкретни ситуаций и е лесна за инсталиране и употреба ;] Ако някой може да ми предложи програмка от същия тип и по-точно програма като Controlofon за Windows, моля, нека веднага да ми каже ;] Цитирай
tonygti Публикувано Юни 11, 2011 Публикувано Юни 11, 2011 При мене след като преди време ми изгоря вградената lan карта и си купих външна започна да ми прави един проблем. Преди ако компа ми е на hibernate и беше достатъчно само да пусна програмката и компа тръгваше... сега пак го гася с hibernate, но вече не тръгва... Някакви идеи? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 11, 2011 Публикувано Юни 11, 2011 Да, в настройките на картата да отметнеш Wake On LAN на "ON" Цитирай
tonygti Публикувано Юни 11, 2011 Публикувано Юни 11, 2011 Къде са тези настройки? С WinXP съм. Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 8, 2011 Автор Публикувано Септември 8, 2011 What's New In Version 2.6.1- Fixed problem causing the modifier keys to not work with the F keys - Fixed problem causing click and drag to not work on multiple swipes - Improved trackpad response time - Fixed slow connection time (Must download version 2.6.6 of the server from our website or the Mac App Store) What's new in v2.6.0: - Added File Browser, allowing you to browse your computer's file system, run applications, and open documents. The file browser is available by tapping the folder icon in the application switcher screen. Please see our demo video: http://filebrowser.mobilemouse.com - Added Pro Presentation Remote, available as an in app purchase in the presentation screen. To purchase, simply tap the star icon. Please see our demo video: http://presentation.mobilemouse.com - Added Natural Scrolling option to mimic Lion - Added Lion gestures as well as the option to program each gesture on the server for any OS under the Hot Key settings in the server: ~ Swipe left/right with 4 fingers ~ Swipe up/down with 4 fingers ~ Pinch with 4 fingers ~ Spread 4 fingers ~ Three finger drag ~ Three finger tap ~ Double tap three fingers ~ Double tap two fingers - Bug fixes Цитирай
VEZNI61 Публикувано Ноември 25, 2011 Публикувано Ноември 25, 2011 Отваряте: 1.Контрол панел на компа 2.Windows Firewall 3.Exceptions 4.Add programs и добавяте air mouse - ok.Така тръгна при мен. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.