Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте.Ровех се много из темите,но не намирам или поне не мога да разпозная това което търся.Трябва ми да си инсталирам за измерване на изминато растояние.Не знам как се казва дори.И ако някои може да ми каже в коя тема мога да търся всички тези приложения които мога да си направя на телефона щше съм благодарна,понеже не искам за всяко нещо да правя тема,а да търся на точното място.Явно не мога да се ориентирам в темите.

Публикувано

Навигациите поддържат запис на журнали за изминатия път. Качваш си една и си следиш. Ако е за спортни цели - търси Pedometer Pro GPS в инсталъс или си я купи. Жена ми я ползва и е много удобна да си следиш активността по време на джогинг. При въвеждане на данни за тегло, ръст и т.н. изчислява и приблизително изгорените калории ;)

Публикувано

Да не би да търсиш RunKeeper?

Публикувано (редактирано)

Може да използваш и Nike+GPS. А що се отнася до това къде да търсиш - тук. И само не казвай, че си чел "много теми" защото ако наистина беше само разгледал форума (без да четеш каквото и да е), щеше да се ориентираш, че на мястото, което ти посочих има специална тема, в която се пита за приложения. :smile:

Редактирано от orbitalen
Публикувано

Само не знам дали изброените ще станат за "iPhonne". :tooth:

Публикувано

Аз също бих ти препоръчал RunKeeper, Използвам я почти ежедневно и ми върши прекрасна работа.

Публикувано

Благодаря ви много!

Трябва ми такава кято да ми измерва колко разстооние съм изминала при каране на ски,колко калории съм изгорила и т.н.

Сега ще разгледам дадените от вас програми,много,много ви благодаря!И наи вече за това къде да здавам въпросите и да намирам отговори още преди да пиша!

Извинявам се и за правописната грешка в името на телефона!Просто съм с едно малко палаво ангелче и в бързината да не докопа лаптопа съм натиснала два пъти клавиша!

Публикувано

RunKeeper е точно за това. Избираш си от настройките, че караш ски и започваш. След това е нужен интернет, за да се качат резултатите в сайта. От там можеш да прегледаш, колко калории си изгорила, колко метра/километра си изминала, средна скорост, най-висока скорост и т.н.

Публикувано

Аз пък ще ти препоръчам "Maps 3G" има я в AppStore, както free така и платена.Ползвам платената версия при каране на ски (става за колоездене и катерене също) и съм много доволен.Измерва скорост , изминато разстояние , денивилация на спускането , а също можеш да си свалиш карти на различни ски райони и да видиш къде си се спускал.Записите могат да се изпращат по мейл.

Публикувано

Още един глас за RunKeeper! Показва ти и на карта пътя, по който си минал/а. Колко км, средна скорост и какво ли още не..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...