Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Момчета дайте идея как да ресторна една 4-ка която е на 4.3.3 , но няма сигнатури за в сидия 4.3.3. Искам да и ресторна бейзбанда на модема , защото се е омазъл от гивея явно защото намира сигнал само в 3г и приема разгожори но немойе да набира , дава call fail. Ресторнах го с кастъм направен с ifaith обаче той нали не ресторва бейзбанда и нишо не стана , пак същия проблем.

9 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Бейзбенда ако е 04.11 няма да действа Gevey, нали знаеш?

А и бейсбенда не може да флашнеш.. ;)

• 0
Публикувано (редактирано)

Знам нали за това се мъча как да го направя.

Няма ли как да ресторна с оригиналния , то пък апъл не подписва тоя бейзбанд и пак няма да се получи, дори и да го излъжа да ресторна с оригинален фирм 4.3.3. Пак ще ми даде грешка 1015.

Редактирано от liomojo
  • 0
Публикувано

Колегата е казал: custom firmware 5.0.1.

Но ако е с бейсбенд 04.11, няма смисъл да се мъчиш с Gevey-a!

• 0

Телефона е с 4.3.3 с 4.10 бейзбанд. Работил с гивея но е спрял да набира, но получава обаждания. Пробвах и с други гивей и с други карти същия проблем . Стигнах до извода , че модем фърмуеъра се багясал и работи само в 3г режим и то непълноценно. Имах и един друг такъв случай преди и се оправи само след като префлашнах бейзбанда на модема , но тук няма как да го направя , за това търся съвет как да го направя евентуално това флашване на 4.3.3 пълноценно с бейзбанда на модема.

Иначе съм го ресторнал начисто с ifaith-ски кастъм , но пак същия проблем. Надявам се , че ме разбрахте този път, че съм малко труден с обясненията :tooth:

Редактирано от liomojo
  • 0

Качвай смело custom firmware 5.0.1.

Даже и случайно да вдигнеш бейсбанда на 4.11.08,скоро ще има гевей за него.

http://www.jailbreak...-testing-stage/

Редактирано от kokich777

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...