LUBECA Публикувано Февруари 21, 2012 Публикувано Февруари 21, 2012 iPad 3 може да не използва A6, а A5X чип. Една от "сигурните" спецификации на следващия таблет на Apple е наличието на четириядрен чип с името A6. Поне до публикуването на горната снимка, която би трябвало да е лоджикборда на iPad 3. Според потребителя sas126, който я е изпратил на китайския сайт Weiphone, устройството ще използва чип A5X, който е подобрена версия на A5 и продължава да използва две ядра. Разбира се, няма как да бъдем сигурни, че това е истина, докато Тим Кук и компания не анонсират новия таблет официално. Очаква се това да се случи през първата седмица на март. Дори iPad 3 да използва двуядрен процесор, това не го нарежда зад NVIDIA Tegra 3 предложенията по производителност. Дори iPad 2 се представя по-добре от четириядрения Asus Eee Pad Transformer Prime в някои от стандартните бенчмарк тестове. Цитирай
adasha Публикувано Февруари 21, 2012 Публикувано Февруари 21, 2012 (редактирано) Не знам какво толкова напъват някои за четири ядра, като този двуядрен (А5) има още хляб в него. А за увеличената резолюция - блъскат 1ГБ рам и подобрен GPU, и готово - за поне още година ще имат какво да продават. Както е писано в много други теми, силата им е в комбото хардуер + софтуер, така че не им трябва "новата мода" с 4 ядра. За мен този слух, за А5Х е доста основателен, така че очаквам iPad 3 с такъв (подобрен двуядрен) процесор, 1 GB RAM , подобрен GPU и ретина дисплея. Редактирано Февруари 21, 2012 от adasha Цитирай
blizzard Публикувано Февруари 21, 2012 Публикувано Февруари 21, 2012 Аз това Х го свързвам като xDrive на BMW сигурно означава 4 ядра... но времето ще покаже Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.