johnnybravo Публикувано Февруари 24, 2012 Публикувано Февруари 24, 2012 Миналата седмица си бях в София и гледах без никакви проблеми, включително и през уикенда. Не знам как е било преди, защото скоро ме светнаха за тях, но в момента имаш възможност да си генерираш линии от 24 сървъра, намиращи се в: Latvia, Germany, Ukraine, Russia, Netherlands и Belarus. В момента съм в Банско и гледам телевизия през AppleTV, когато съм в офиса iPad и т.н. Не съм 24/7 пред телевизора, така че не мога да кажа дали има някакви прекъсвания. За 7$ мисля, че са повече от прекрасни 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 24, 2012 Публикувано Февруари 24, 2012 londongunner имах предвид за самото гледане на телевизия кое е нужно, не за стриймването й от приемника. johnnybravo и аз съм много доволен от заргата, изключително рядко ми е прекъсвала връзката. Според мен са най-добрите за момента. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.