Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

На мен в момента нищо не ми върви. Исках тениса да гледам, ама явно :(

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

Публикувано

Проблема е при теб!

Публикувано

Явно ще трябва да по огледам къде пропускам нещо

Публикувано

Пропускаш да кажеш кой канал не върви.

Публикувано

Когато го изпробвах, исках да гледам тениса на film+.

Публикувано

Върви си;)

Публикувано

Цялата тема прерових няколко пъти и не намерих. Russian TV 1.6 , която да върви на iPad 1, 5.1.1. И в заключение да попитам, новия кеш, върви ли на 1.6 ?

Публикувано

Не, старите версии са аут.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

victor 11 искам да ти БЛАГОДАРЯ от сърце за труда и постоянството което полагаш.

Уникален си :10x:

• 2 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

След даунгрейд,от 7.1.2 на 6.1.2 на iphone 4 ,не тръгва нито една телевизия с ukrainian.

Публикувано (редактирано)

Аз пък искам да попитам, дали накой с 4-ка прехвърля картината от Russian на компа? Преди ставаше, но от известно време - греда. Ползвам и двата сървъра X-mirage и Airserver.

Редактирано от Баба Гана
Публикувано

Пробвай с mirroring. При мен само така праща картина.

Публикувано

При мен на atv2 с бг акаунт става само с mirroring!На atv 3 с USA акаунт нямам грижи!Нещо в тази насока....

Публикувано

Не знам дали знаете, но на 4ката няма мироринг. А преди ставаше, имам пред вид около месец назад.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте :) Ползвам iPad с 8.0.2 и Russian TV и Ukrainian TV без джейл. От известно време (може би откакто минах на ios 8) на определен период изведнъж с приложенията става нещо и добавените файлове в Caches се самоизтриват. Появяват се руските канали и трябва отново да правя упражнението с добавянето.

Някой имал ли е такава ситуация?

Публикувано

Най-вероятно, се връща оригиналния файл,при синхронизация с iTunes.

Не синхронизирам изобщо с тюнса. Дори не го връзвам към компютър. А днес специално погледнах и папката беше празна. Тоест файловете някак са се изтрили.

Редактирано от ViolinRa
Публикувано

Или ако ползваш някокоя програма,която почиства кеша!

Не използвам такава... Единствената намеса, която ме съмнява да има значение е че връщам датата от време на време, заради iTransmission и vshare...

Редактирано от ViolinRa
Публикувано

Ами пробваш го и ще си покаже. Има вероятност.

Публикувано

И аз мога да го потвърдя, на няолко човека около мен, изчезва пакета с Бг. Аз им го слагам, нито включват към компютър, нито чистят кеша, нито сменят дата - просто толкова разбират. Мине не мине, им го слагам отново, даже днес единия.

Публикувано

Кеша на много от приложенията се чисти автоматично на определен период,така че....!Проблем няма само приложението за джейлнати телефони!

Публикувано

Кешът сам няма да се изчисти, но ако ползвате китайските програми за аванта, имайте предвид, че те също обичат да "чистят".

Публикувано

Документс енд дата от облака - също ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...