The Shaman Публикувано Февруари 29, 2012 Публикувано Февруари 29, 2012 View In iTunes $2.59 Category: Games Released: 29 February 2012 Version: 1.0.3 Size: 189 MB Languages: English, French, German, Italian, Japanese, Spanish Seller: Ubisoft © 2010 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. Rated 12+ for the following: Frequent/Intense Realistic Violence Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad.Requires iOS 4.3 or later. 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 29, 2012 Автор Публикувано Февруари 29, 2012 Доста дървено изглеждат контролите. Сега я слагам да видим. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 1, 2012 Автор Публикувано Март 1, 2012 Направих клипче, но почти не се различава с горното. Тотална мъка са. От горе на всичко има и таймер за обратно броене, който вкарва допълнително тормоз на играещия. Не съм сигурен какво става след като чукне нула, но и не мисля, че ще разбера :/ Цитирай
Lafferty Публикувано Март 1, 2012 Публикувано Март 1, 2012 От видеото което сподели @The Shaman, съдя че играта не става за нищо, не знам за Вас, но на мен така ми изглежда. Няма да си правя и труда да я инсталирам, загуба на време и излишни нерви. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 2, 2012 Автор Публикувано Март 2, 2012 Нео, класика съм го играл, не на конзола естествено. Мисълта ми беше, че при това куцо управление, неминуемо блъскане във всяка стена, стократно надупване, все едно му се се*е, само тоя таймер липсваше. 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.