johnnybravo Публикувано Март 3, 2012 Публикувано Март 3, 2012 AirParrot е програма, с която можете да направите AirPlay Mirror от вашият Mac през AppleTV. Работи чудесно, но при мен краде доста ресурси, когато пускам видео файлове. Машината ми е MacBook Air 2011 1.8 HGz i7, 4GB RAM, 256 GB SSD. Направих си експеримент с едно клип MP4, 1280 x 720, H.264, AAC и на втората минута процесорът ми показваше 92 градуса Трафикът който генерира не е голям ~450-500 kB/s, но това е за този клип, с който пробвах. Можете да закупите програмата за $9.99, също така можете да си свалите и free trial за 20 минути Аз първо попаднах на кракната версия, но през нея не можеше да се инсталира Audio Driver-а. http://airparrot.com/ Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 19, 2012 Публикувано Юни 19, 2012 Здравейте. Дали тази програмка може да се намери от някъде кракната за Windows 7 ? Благодаря предварително. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 19, 2012 Публикувано Юни 19, 2012 Някъде я бях срещал за Windows,ако се прибера на време ще я потърся. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
papalin4o Публикувано Юни 19, 2012 Публикувано Юни 19, 2012 Благодаря ти. П.П. Пиши ми на Скайп направо, за да не пълним темата. Цитирай
wsgar3 Публикувано Юли 24, 2012 Публикувано Юли 24, 2012 (редактирано) Аудио драйвъра може да се инсталира през трайла - след това слагаш кракнатата, поне при мен стана. Появи се обаче друг проблем - след инсталацията се прецака drag & drop (взимаш файл драгваш го, но не можеш да го дропнеш) седи залепен за курсора на мишката..... Деинсталирах, проблема продължи да го има.....почетох в нета и реших проблема през Disk Utility/Repair Disk Permissions И от System/Library/Extensions трябва да се изтрият следните два файла: AirParrotDriver.kext APExtFramebuffer.kext Редактирано Февруари 6, 2013 от wsgar3 Цитирай
eek Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 (редактирано) Исках да сия купя за win7, но trial версията страшно ми лагва Някой друг да го е ползвал на бозата? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 11, 2014 от eek Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Аз го имам сложен на жената на компа,и работи добре.( кракната версия) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.