Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Здравейте, имам един 3G 8 gb с фърмуер 3.1.3 ФЗ към AT&T и baseband 4.26.08 със запазени SHSH за 4.1 и 4.2.1, но искам да кача до 4.0 или 4.1 без да качвам baseband . Въпросът ми е дали ще мога да кача къстъм 4.1 и да отключа след това безпроблемно или има някакъв начин да ми приеме 4.0 без запазен shsh за 4.0 .

Благодаря Ви предварително :smile:

Редактирано от Geonat
Публикувано

Щом нямаш SHSH файлове за 4.0, не можеш да я качиш. Слагай къстъм 4.1 и няма да имаш проблеми с отключването.

Публикувано

Ок , а като ъпдейтвам да пускам ли start TSS server от Tiny Umbrella

Публикувано

Имам лоша новина: кастъм върху 3.1.3 не можеш да качиш. Особенно силно важи за телефони със спирит.

Публикувано

3G без сигнтури, нали можеше да се ресторва?

По добре му джасни фирмуер от Whited00r.

Публикувано

Може до 3.1.3 ;) С тоя уайт дор...аре да не казвам.

Слушай, пич и прави дословно следното:

СВАЛЯШ ПЪРВО на 3.1.2 оригинален, активираш и джейлваш с редсноу. Обновяваш сидиа до край, правиш един синк и рестартираш. После буташ в поунд дфу с редсноу 0.96бета6 и тогава мааш кастъм 4.1 - може и без ъмбрела, тъй като 4.1 се подписва.

Публикувано

Ок благодаря :) ще пробвам ,и аз така си мислих, че трябва да сваля до 3.1.2 и оттам до 4.1

Качих до 4.1 , но сега има проблем когато се опитам да инсталирам ultrasnow от cydia започва да зарежда и се рестартирва. Изключил съм 3g , но не иска. Пробвах няколко пъти да го инсталирам, но не стана. Някакви идеи.

Благодаря :)

Грешката е моя, забравил съм да джейлна , подвел съм се, че имаше cydia и направо с ultrasnow и затова се е ресвал телефона. Сега всичко е наред, благодаря за подкрепата :)

Публикувано

Хмм, забравил си да джейлнеш ама инак си имаш Cydia... много странно...

Почети някои работи, моля те!

Публикувано

Тъй като е къстъм на 4.1 затова се качва и сидия, а активиран и със сидия :), ако греша поправи ме

Публикувано

Има Сидиа, да! Това ще рече, че е и джейлнат!

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, да попитам и аз за проблем с 3Г ФЗ.

Телефона е с baseband 05.13.04 и му сложих сега 3.1.2. Джейлнах го чрез blackrain успешно и инсталирах чрез blackrain cydia и blacksnow да го отключа. Еми не се получи чрез blacksnow. Телефона не се отключи, както и сидията след като ми каза, че версията е стара и трябва да се обнови се затвори изведнъж и вече не мога да я пусна. При зареждане се затваря автоматично. Сега ситуацията е, че имам джейлнат телефон но заключен и с неработеща сидия. Кажете какво да правя, че запънах?

Публикувано

Не ти трябва blacksnow,а Ultrasn0w за да си отключиш телефона.

За Cydia изтрий ръчно MobilSubstrate.

Публикувано

Не ти трябва blacksnow,а Ultrasn0w за да си отключиш телефона.

За Cydia изтрий ръчно MobilSubstrate.

А как да го изтрия mobilesubstrate?

при вход с winscp ми трябва да е пуснато ssh а то се пуска от сидия като изтегля profsdefs или нещо подобно доколкото помня.

Публикувано

Нов рестор в дфу, джейл с редсноу 0.94, активиране с ориг. карта(ако имаш, ако не - хактивираш с джейла), обновяваш сидиа, рестарт и ултрасноу при спрян 3Г от менюто. О.К.?

Публикувано (редактирано)

Разбрах, благодаря! А мога ли вместо 3.1.2 да сложа 3.1.3 и да действам с редсноу....?

Със оригинален 3.1.3 ще ми се качи ли бейзбенда?

Редактирано от Alxx®
Публикувано

Да, можеш. Бейзбанда и да се вдигне е отключваем. На redsn0w посочваш 3.1.2.

Публикувано

Благодаря ви за помоща!

Докато чаках някой да пише инсталирах 3.1.2 и всичко тръгна. Ако ми поискат повечко приложения 3.1.3 тогава пак ще почват мъките ;) . Преди повече от година минах от другия отбор (андроид) и ги бях позабравил тези червени преспи и черни дъждове ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...