The Shaman Публикувано Април 6, 2009 Публикувано Април 6, 2009 Ето какво пишат самите те: Версията iTunes 8.1.1 е станала по-бърза и функционална. Ще забележите значителни подобрения в работата с големи музикални библиотеки, навигацията в iTunes Store, подготовката и синхронизацията с iPod или iPhone, оптимизиране на изображения за синхронизация. Освен това, в iTunes 8.1.1 има множество други поправки и нововъведения, такива като: * подържа синхронизация с iPod shuffle (3-то поколение); * възможност приятелите ви да поискват песни от iTunes DJ; * страничното меню Genius за избор на филми и шоута; * увеличена е скороста за сваляне във формат iTunes Plus; * функцията AutoFill (автозапълване) за плеърите iPod, се контролира ръчно; * импорт на дискове със същото качаство като в iTunes Plus; * множество нови специални възможности; * възможност за отделно заключване на iTunes U и iTunes Store с помоша на Родителския контрол. Цитирай
RoRShaH Публикувано Април 7, 2009 Публикувано Април 7, 2009 Аз снощи я качих мн е добра! Доста по бърза е да... Най вече със синхронизацията ама нали е по нова Цитирай
mupo Публикувано Април 7, 2009 Публикувано Април 7, 2009 Току що ъпдейтнах до 8.1.1.10 Нововъведението е, че е възможно наемането на HD филми и поправени бъгове сред които проблеми свързано с VoiceOver функцията в iPod Shuffle 3 Gen и синхронизацията на iPhone и iPod Touch. Най-голямо впечатление ми прави, че по-бързо ми отваря Applications. * iPod Shuffle 3 Gen се поддържа още от 8.1. * iTunes DJ е налично също от 8.1. * AutoFill е налична също от 8.1 и не е само за iPod, но и за iPhone. Autofill досега е била достъпна само за iPod Shuffle. При избирането й на устройството ви се качват произвонли песни. Функцията е малко трудна за намиране 1. Трябва да вържите устройството си към компютъра, да го изберете от iTunes и да сложите отметка на Manually Manage Music and Videos. 2. От ляво трябва да изберете Music 3. Долу ще видите лента с настройките на Autofill От падащото меню избирате от къде да взема песните. От Settings може да укажете дали да се замести музиката която имате в момента на устройството си (слагате отметка) или да си остане непокътната; дали да се избират произволни песни (по подразбиране е така); да се избират песни с по-висок рейтинг по-често от останалите (слагате отметка); С плъзкача в Settings може да заделите част от паметта в устройството си, която да не се запълни. 4. След като сте задали желаните от вас настройки остава единственно да натиснете бутона Autofill и да изчакате синхронизацията. Малко е странно, че за да използвате автоматичната функция трябва да активирате Manual режима на качване на аудио и видео файлове на устройството си. Цитирай
borisb Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 Преди малко качих варсия 8.2 и.... iFunBox не работи. Някой да има идеи? Цитирай
naidenoff Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 В официалният сайт пише че за сега се разбират само с 8.1 Вариант:Върни се на iTunes 8.1.1.10 iFunBox iTunes 8.1.1.10 [download:3tf8ub61]http://4storing.com/2iwfms/941026553930a803e3912dc2f926f72d.html[/download:3tf8ub61] Цитирай
borisb Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 Благодаря За жалост дори след връщане към старата версия iFunBox пак ме изхвърля. Оправих се. Проблем е правил Apple Mobile Device Support. Цитирай
marinius3 Публикувано Юни 3, 2009 Публикувано Юни 3, 2009 Здравейте!Тъй,като упорито не иска да ми се инсталира на компютъра iTunes 8.1.1-при опит да го подкарам ми излиза съобщение:The file"iTunes Library.itl" cannot be read because it was created by a never version of I Tunes"- искам да попитам ,ако си инсталирам най новата версия 8.2.0.23 ще има ли проблем с телефона ми:IPHONE 3g 8gb 2.2 Предварително ви благодаря! Цитирай
borisb Публикувано Юни 3, 2009 Публикувано Юни 3, 2009 Ако си с ХР намери папка My MusiciTunesPrevious iTunes Libraries. Вътре трябва да имаш файл iTunes Library 2009-хх-хх.itl. След деинсталиране на iTunes 8.2 и Apple Mobile Device Support и инсталиране на iTunes 8.1 изтрий iTunes Library.itl от папка My MusiciTunes, копирай iTunes Library 2009-хх-хх.itl и го преименувай на iTunes Library.itl. Пробвах го на един компютър с ХР и се получи. Успех. http://www.bgiphone.com/forum/viewtopic.php?p=8465 Цитирай
marinius3 Публикувано Юни 3, 2009 Публикувано Юни 3, 2009 Много,мнооооого ти благодаря!!!!!Всичко се възстанови!Сега ще пробвам и връзката с телефончето. Цитирай
zooyork Публикувано Юни 18, 2009 Публикувано Юни 18, 2009 За Vista по същя начин ли става с revouninstaller и премахване на iTunes Library.itl Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.