Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Здравейте имам проблем с всяко приложение което ми изкарва съобщение на lock скрийна. Тогава звука направо откача. Започва да зацикля яко докато не изкара съобщението на екрана ми. Пробвах като спра съобщенията да не ми се показват на екрана и смс мелодийката/която ми е стандартната/ си се пуска нормалко. Пусна ли нотисфекшъна и става страшна работа. Същото е и със скайп, вибер и още няколко приложения. Да не говорим че когато ми звънне някой на Вибера и му вдигна от локскрийна започва разговора а мелодията си ми свири още 5 сек а при смс на него зацикля яко звука. Направо се побърквам и нямам и на идея какво да правя за да го оправя.

Редактирано от joroiliev

12 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Джейлче, има ли? От кога прави така? Бекъп да си връщал? Не даваш подробно инфо...

• 0
Публикувано (редактирано)

Джейл с redsnow 0.9.10b5c. Бекъп не връщам единствено контактите си ги пазя и когато ресторна с iFunBox си ги връщам в папката Adress Book. От доста време прави така . Направих рестор и пак същата работа.

В Cydia имам инсталирани: Activator, App Sync, Five icon dock, iFile, Installous 4, Mobile Substrate , No newslsGoodNews, Pda net, RemoveBackground, Sbsettings,

Редактирано от joroiliev
  • 0
Публикувано

Защо не пробваш да запазиш контактите си в облака?

Да ресторнеш на чисто, да синхронизираш с iCloud и да тестваш, преди да джейлнеш. :)

• 0
Публикувано

Няма какво да тества. Махни субстрата или ако много държиш на него - слагай екстрите една по една, докато не установиш коя го прави.

• 0
Публикувано

Това със сигнала на Viber, при започнат разговор го има и при мен. И със и без джейл. Не е постоянно, прави го от време на време.

• 0
Публикувано

То този субстрат е свързан с всичко което използвам. Исках само за проба да сложа Appsync и от всяко репо пак иска да инсталира субстрата. То за тази цел ще ми трябват само деб-четата на appsync и на някои от приложенията дето използвам.

И в този ред на мисли заместител на sbsettings /който да не инсталира субстрата /има ли?

• 0
Публикувано

Съмнява ме да има. Субстрата е като , така да кажем сърцето... :)

• 0
Публикувано

Sync, върви без субстрата, но това, че ще слагаш ръчно дебове, не означава, че ще бачкат без него. Алтернатива на SBS, Notification Center+...

• 0
Публикувано

Направих рестор след това sbsetting и instalous сложих и вече седмица нямам никакви проблеми. Кoнтактите ги вкарах през windows contacts, защото през ifile след 1-2 дни се губят.

• 0
Публикувано

Ще използвам тази тема, за да не отварям нова. От доста време ме дразни едно нещо и все забравям да потърся решение. Става дума, че по време на разговор ако ми пристигне някой мейл, смс или някой ми пише в скайп или фб телефона ми изпищява в ухото, че и на всичкото отгоре вибрира, което е супер дразнещо. Има ли начин всичките тези нотификации по време на разговор да не пищят?

• 0
Публикувано

Тц, освен ако не им вземеш звука изцяло от настройките !

• 0
Публикувано

Може да се намали от системните файлове. Разгледай файла SystemSoundMaximumVolume.plist...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...