Grievous Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Спазвайки традицията си и тази година с представянето на ново устройство Apple обнови версиите на iPhone/iPod Touch/iPad. С появата на 5.1 акустираха и обновените Find My iPhone и iBooks. Apple Tv също получава ъпдейт до 5.0. Всички с фабрично отключени телефони, които не използват jailbreak могат да обновят чрез iTunes или от различни устройства вече с iOS 5. Останалите могат да почакат и да стоят настрани, ако все още искат да имат jailbreak. Същото важи и за хората със софтуерно отключени телефони - НЕ ЪПДЕЙТВАЙТЕ! Всички фирмуери може да намерите във форума и раздела според устройството. 1 Цитирай
uomoto Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Това май означава, че очакваме iOS 5.1.1 .... Цитирай
ayl Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Запазили ли са 3G изключването от бетата или не? Цитирай
blackadder Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 (редактирано) Да --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?ux31pn Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 8, 2012 от blackadder Цитирай
ThUnDeR Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Все още няма възможност да се спира на 4S. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Е в бетата имаше Сега ще дремя на 5.0.1 с джейл.... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Хайде сега пак ще се почне с воя за джеил... Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Първите ми впечетления са, че издражливостта на батерията си остава още от 5.1 бета 3. Премахната е bookmarks лентата при стартитане на Safari(което трябваше да направят преди много време). Новият бутон на lock screen-a определено не ми допада. Не се усеща разлика в бързината на телефона спрямо 5.0/5.0.1. Общо взето е това. Няма кой знае какви новости, както и Вие знаете. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Хайде сега пак ще се почне с воя за джеил... Май не разбра какво точно има предвид. Той не вие за джейл а вие от него! 2 Цитирай
ML16 Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 (редактирано) Това за мен е ново, не знам дали на 5.0.1 го е имало Edit: явно го има от 5.0 обаче никога не съм го използвал.... Редактирано Март 8, 2012 от ML16 Цитирай
blackadder Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Все още няма възможност да се спира на 4S. Скрииншота е от 4S Цитирай
ayl Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Прочетох в макруморс, че само AT&T нямат бутона за изключване на 3G-то. Като гледам скрийншота на @blackadder с М-Тел няма проблем. Но все си мисля да изчакам няколко дана преди да ъпдейтна. Много съм доволен от 5.1 бета3 и ако трябва няма да пипам нищо докато сменя телефона. Единственото нещо, което ме дразни, вече го писах някъде във форума, е че като рестартирам телефона 3G-то ми е включено по дефолт и трябва ръчно да го изключвам. Може ли някой флашнал новия фирмуер да каже дали това е така и при нормалната 5.1 версия. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Това за мен е ново, не знам дали на 5.0.1 го е имало Edit: явно го има от 5.0 обаче никога не съм го използвал.... Това си го имаше и преди. pe6o666, пак като изляза от менюто на bluetooth-a се изключва. Цитирай
Grievous Публикувано Март 8, 2012 Автор Публикувано Март 8, 2012 Дали пък не е направен да се изключва с цел пестене на батерия. Като има свързано устройство, пак ли се изключва, я някой да провери. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Като си свързал слушалка си изкарва индикацията за батерията и. Иконата не съм забелязал дали стои,но си е свързана. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 При мен се появи бутон за 3G, явно само AT&T си нямат, но там май всичко минава през 3G. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Новото е това. То излиза когато има някакъв Air сървър. Цитирай
bobolino Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 Дали някой вече опита, възможен ли е даунгрейд ? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 8, 2012 Публикувано Март 8, 2012 На 5.0.1 не бях го забелязал. И аз не съм, но сега махнах AirServer от Мака и това изчезна. При слагането му пак си се появява Цитирай
Grievous Публикувано Март 8, 2012 Автор Публикувано Март 8, 2012 Така гледах презентацията през Apple Tv-то и Ustream. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.