Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Мерси много за тази информация! Това улеснява значително нещата. Моля те дай знак ако нещо не работи както трябва, някой беше споменал по-горе в темата за 'омазване' с две карти издадени от Мтел към един и същ абонамент.

Има ли допълнителна месечна такса от Мтел за тази услуга?

Редактирано от Rogue
Публикувано

4 лева на месец е таксата за допълнителната карта.

Моя ....позната ползва такава карта с друг апарат и няма проблеми, както и аз засега :)

Надявам се да си бачка всичко.

Публикувано

Пешо, може ли двете устройства с такива карти да ползват нет по едно и също време?

Аз ползвам такава, но в джипа ми е ръгната другата за гласови повиквания.

Публикувано

Могат.

Току що тествах :)

Публикувано

Мерси на всички отговорили!

Публикувано

За интересуващите се да дам малко инфо от днес:

около 23.03 се очаква новия Айпад вече да е наличен и пуснат в продажба в БГ.

Ще ми се обадят веднага като е на линия и ще се пазарува, разбира се.

С две години гаранция от нашенски рисейлър ще е покупката.

Казвам го на тези, които са се залетели да правят каскади и различни комбинации относно покупката и доставката от чужбина.

пп. Това е очакваното и потвърдено за сега като дати.

Аз лично ще го приема за 100% чак когато се случи, а ако науча нещо ново междувременно ще споделя веднага.

Публикувано

Въпросът е дали ще го пуснат и от м-тел с тяхното 4G, тогава за някои хора ще е по на оферта ;)

Публикувано

Е, специално с 4г-то ще се разминеш - мрежата на ментел не е съвместима с предвидената за айпада.

Публикувано

Верно ли бе, баси тея наш'те к'во са пуснали тогава? :huh:

Публикувано

Пак 4G, но на други мегахерци. Ако не са лъжа, само в Щатите ще има 4G връзка за новият айпад.

П.П

Да, точно така. LTE мрежата на AT&T работи на 700MHz и на 2.1GHz, а тази на М-Тел - на 1800MHz. Прави си изводите.

Публикувано

Люска, копни по форума, някой беше писал честотите на 4г ментел и тези за айпада. Пригоден е за ат&т по принцип. Тук ще изписва 4г, но няма да е LTE, a HSPA и HSUPA(или каквото имат).

Хах, Веско си е допълнил мнението - няма да търсиш ;)

Публикувано

Ейй едно свястно нещо като хората няма да направят в тая държава бее! Каква е вероятността за европейския пазар 4G модула да работи на други честоти, защото предполагам не само нашите са на 1800Mhz ?

Отговориха ми на питането дали ще предлагат новия iPad от 23 Март:

Ще предлагате ли новия iPad от 23 Март, каквато е официалната дата за България или не?

M-Tel/Mobiltel Bulgaria Здравейте, за момента няма да го предлагаме. :) 2 hours ago

Публикувано

Разбира се, че Мтел е виновен. Нищо свястно не направиха в тази държава. Веднага да си сменят честотите, които ползва ЦЯЛА Европа и да мината на изклецаната американска система. Как може дори CDMA да нямат.

Публикувано

Дам, тъпото обаче е че следващия iPhone ако има LTE има голяма вероятност да е в същото положение.

Публикувано

Надявам се да има EU версия :)

Публикувано

Със сигурност iphone-а ще е съвместим с мрежите в Европа т.к продажбата му е обвързан предимно с мобилните оператори, с които Apple имат договори.

Публикувано

Е хайде де...излагате се!

Все още ли във форума няма собственик на новия iPad?!?!

Или го е срам да покаже, разкаже и сподели как е машината...

Публикувано

Lyudmil, какво имаш предвид под "ще е съвместим"? Че ще работи с 3г мрежите или, че ще изкарат версия, която е с модем за нашите честоти?

Публикувано

Ами, мисълта ми е, че приоритет на Apple е да продава iPhone чрез мобилните оператори до като iPad-a не е толкова обвързан с тях. За това смятам, че The New iPhone (по пътя на логиката) ще е съвместим, т.е ще работи с всички мрежи по целия свят, където се предлага официално. За сега може само да гадаем, разбира се.

Публикувано

Като е 4G да не си мислите, че не работи под 3G? :D

Не се излагайте!

Публикувано

За 3г-то е ясно, че ще работи навсякъде. По-скоро е интересно как биха решили проблемът от Епъл с различните честоти на 4г. Защото да release-ват 30 модификации на телефона в зависимост от това в коя държава се намираш ми се вижда глупаво.

Публикувано

Ами ще добавят поддръжка за нужната честота вероятно. Не е новост да добавят.

3GS например не може да работи на 3G в мрежата на Vivacom защото не поддържа 900 MHz.

Публикувано

Ясно, че в Европа няма да може да се ползва ЛТЕ-то. Въпросът е в БГ ще работи ли на HSPA+ и DC-HSDPA? Операторите ни поддържат ли ги? За второто най-вече не съм сигурен, първото мисля, че го има..

Публикувано

3G HSPA и HSUPA.

Що си мислите че честотите на европейския LTE вариант са световен стандарт и някой ще се съобразява с това? Епъл правят каквото си искат, а и не им е много зор да добавят честоти - то, тая работа не става ей тъй, на. Ще подават пръста и "европейците" така или иначе ще го лижат и ще викат: Ммммм :tooth:

Публикувано (редактирано)

Някой да знае на какви цени ще се продава у нас?

Редактирано от DreamcatcheR

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...