Rogue Публикувано Март 10, 2012 Автор Публикувано Март 10, 2012 (редактирано) Мерси много за тази информация! Това улеснява значително нещата. Моля те дай знак ако нещо не работи както трябва, някой беше споменал по-горе в темата за 'омазване' с две карти издадени от Мтел към един и същ абонамент. Има ли допълнителна месечна такса от Мтел за тази услуга? Редактирано Март 10, 2012 от Rogue Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 10, 2012 Публикувано Март 10, 2012 4 лева на месец е таксата за допълнителната карта. Моя ....позната ползва такава карта с друг апарат и няма проблеми, както и аз засега Надявам се да си бачка всичко. 1 Цитирай
algor Публикувано Март 10, 2012 Публикувано Март 10, 2012 Пешо, може ли двете устройства с такива карти да ползват нет по едно и също време? Аз ползвам такава, но в джипа ми е ръгната другата за гласови повиквания. Цитирай
algor Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 За интересуващите се да дам малко инфо от днес: около 23.03 се очаква новия Айпад вече да е наличен и пуснат в продажба в БГ. Ще ми се обадят веднага като е на линия и ще се пазарува, разбира се. С две години гаранция от нашенски рисейлър ще е покупката. Казвам го на тези, които са се залетели да правят каскади и различни комбинации относно покупката и доставката от чужбина. пп. Това е очакваното и потвърдено за сега като дати. Аз лично ще го приема за 100% чак когато се случи, а ако науча нещо ново междувременно ще споделя веднага. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 Въпросът е дали ще го пуснат и от м-тел с тяхното 4G, тогава за някои хора ще е по на оферта Цитирай
Alxx® Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 Е, специално с 4г-то ще се разминеш - мрежата на ментел не е съвместима с предвидената за айпада. Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 Верно ли бе, баси тея наш'те к'во са пуснали тогава? Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 Пак 4G, но на други мегахерци. Ако не са лъжа, само в Щатите ще има 4G връзка за новият айпад. П.П Да, точно така. LTE мрежата на AT&T работи на 700MHz и на 2.1GHz, а тази на М-Тел - на 1800MHz. Прави си изводите. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 Люска, копни по форума, някой беше писал честотите на 4г ментел и тези за айпада. Пригоден е за ат&т по принцип. Тук ще изписва 4г, но няма да е LTE, a HSPA и HSUPA(или каквото имат). Хах, Веско си е допълнил мнението - няма да търсиш 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Ейй едно свястно нещо като хората няма да направят в тая държава бее! Каква е вероятността за европейския пазар 4G модула да работи на други честоти, защото предполагам не само нашите са на 1800Mhz ? Отговориха ми на питането дали ще предлагат новия iPad от 23 Март: Ще предлагате ли новия iPad от 23 Март, каквато е официалната дата за България или не? M-Tel/Mobiltel Bulgaria Здравейте, за момента няма да го предлагаме. 2 hours ago Цитирай
Anthony Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Разбира се, че Мтел е виновен. Нищо свястно не направиха в тази държава. Веднага да си сменят честотите, които ползва ЦЯЛА Европа и да мината на изклецаната американска система. Как може дори CDMA да нямат. 7 Цитирай
ML16 Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Дам, тъпото обаче е че следващия iPhone ако има LTE има голяма вероятност да е в същото положение. Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Надявам се да има EU версия 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 12, 2012 Публикувано Март 12, 2012 Със сигурност iphone-а ще е съвместим с мрежите в Европа т.к продажбата му е обвързан предимно с мобилните оператори, с които Apple имат договори. Цитирай
algor Публикувано Март 18, 2012 Публикувано Март 18, 2012 Е хайде де...излагате се! Все още ли във форума няма собственик на новия iPad?!?! Или го е срам да покаже, разкаже и сподели как е машината... Цитирай
killer4o Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 Lyudmil, какво имаш предвид под "ще е съвместим"? Че ще работи с 3г мрежите или, че ще изкарат версия, която е с модем за нашите честоти? Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 Ами, мисълта ми е, че приоритет на Apple е да продава iPhone чрез мобилните оператори до като iPad-a не е толкова обвързан с тях. За това смятам, че The New iPhone (по пътя на логиката) ще е съвместим, т.е ще работи с всички мрежи по целия свят, където се предлага официално. За сега може само да гадаем, разбира се. Цитирай
uomoto Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 Като е 4G да не си мислите, че не работи под 3G? Не се излагайте! Цитирай
killer4o Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 За 3г-то е ясно, че ще работи навсякъде. По-скоро е интересно как биха решили проблемът от Епъл с различните честоти на 4г. Защото да release-ват 30 модификации на телефона в зависимост от това в коя държава се намираш ми се вижда глупаво. Цитирай
JVV Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 Ами ще добавят поддръжка за нужната честота вероятно. Не е новост да добавят. 3GS например не може да работи на 3G в мрежата на Vivacom защото не поддържа 900 MHz. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 Ясно, че в Европа няма да може да се ползва ЛТЕ-то. Въпросът е в БГ ще работи ли на HSPA+ и DC-HSDPA? Операторите ни поддържат ли ги? За второто най-вече не съм сигурен, първото мисля, че го има.. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 20, 2012 Публикувано Март 20, 2012 3G HSPA и HSUPA. Що си мислите че честотите на европейския LTE вариант са световен стандарт и някой ще се съобразява с това? Епъл правят каквото си искат, а и не им е много зор да добавят честоти - то, тая работа не става ей тъй, на. Ще подават пръста и "европейците" така или иначе ще го лижат и ще викат: Ммммм Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 21, 2012 Публикувано Март 21, 2012 (редактирано) Някой да знае на какви цени ще се продава у нас? Редактирано Март 21, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.