Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

В Технополис ми отговориха,че на 23 като го доставят ще им кажат цените.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

За цените не знам, но в Иабалката (там познавам собственика) инфото ми е от днес и то е, че в петък ще дойде в официалния представител, а в следващите няколко дни ще го разхвърлят и по рисейлърите - демек очакват го със сигурност не по-рано от средата - края на следващата седмица.

Цената не съм питал каква ще е, но предполагам в официалните магазини няма да мърда много от цените, които знаем вече и са в страницата на Apple.

Публикувано (редактирано)

Ето какво постига новия айпад сравнение с последния айфон. Локация - Гео Милев, София

d5e23f81-5cf3-3262.jpg

Мтел е и на двете.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Редактирано от trader
Публикувано

Доста добре. Идва и въпросът, кой оператор има най-добър мобилен интернет. Интересува ме специално за София, и то за същия квартал - Гео Милев :)

Иначе днес в мултирама в Дъ мол питах за новия айпад дали разполагат вече с цени, но няма нищо. Имали "предположения". Утре ще се разбере. Но все пак може би отново ще излиза по-изгодно да се пазарува от Англия..

Публикувано

За "Гео Милев"(там живея),сме тествали с приятел,с еднакви 3GS и м-тел беше значително по-добре от виваком.Района е срещу скай сити!

Публикувано

Опита ми с мобилен интернет показва (ползвам от няколко години Глобул и Мтел) е, че няма особена разлика в качеството и двата се държат доста добре. В райони, където Глобул е умрял, Мтел върви прекрасно и обратното е пък в други райони. Като цяло може би моето мнение е, че Мтел са едни гърдички напред.

Иначе само за сведение:

http://***^^^^-apple тук има цени на новия Айпад още като пуснаха модела. Ползвал съм сайта 2-3 пъти и не съм имал проблеми с него. Разликата е, че ако ги взимат отвън, гаранцията е 1 година, а ако ги взимат от нашенските представители или рисейлъри, гаранцията е 2 години.

Публикувано

От кого ги взимат пред закона няма значение! Не са фирмен магазин на Епъл, за да дават производствена гаранция от една година. Според ЕС директива, търговската гаранция( в този случай) или я няма хич, или е не по - малко от 24мес.

Публикувано

По въпроса с мобилния интернет, сигурен съм че на м-тел е по добрият вариянт. Не ми се изпада в полемики, изпробвал съм и трите. Иначе имам информация че съвсем скоро, със сключването на новите договори, клаузата с падането на скороста ще бъде до 64к, а не 128к. Което само по себе си е абсурд. Вероятно ще отпадне и неограниченият интернет трафик. Информацията е за трите мобилни оператора, които се задъхват с увеличаването на смартфоните и интернет потреблението.

Публикувано

Alxx®, имах предвид, че ако тия в сайта взимат техниката от някъде (да речем Лондон) ти ги доставят с 12 месеца гаранция.

А другите, както каза и ти, са с 24.

Публикувано

Разбрах те, но ти мен дали? Ако те ти продадат, а не доставят(като куриери) стоката, то са длъжни да ти осигурят 24 месеца търговска гаранция, като произходът и(стига да е законен :) ) е без значение!

Публикувано

Апцелутише те разбрах, но не знам защо аз си ги имам такива сайтове точно като едни куриери.

12 месеца международна гаранция (24 месеца гаранция за физически лица в България)

хаха

Сега обръщам внимание на това.

Страхотна логика и разделение по гаранция относно физически лица и фирми...

И друга информация по-нататък:

Официална цена на новия iPad 3 за моделите продавани в България

16GB 32GB 64GB iPad 2 16GB

Wi-Fi

999 лв.

1199 лв.

1399 лв.

785 лв.

Wi-Fi + 4G

1249 лв.

1449 лв.

1649 лв.

1022 лв.

Публикувано

Кьорав карти не играе :smile:

Според същата директива, гаранцията за фирми е минимум 12, не е 24 ;) Иначе това в скобите потвърждава казаното от мен.

П.П. Цената си е тамън - iPhone4S=iPad+4G. Поне при базовите модели.

Публикувано

Вдигнали са цените с 50лв на всички модели при положение, че не трябва да има разлика на никой ли не му прави впечатление. Сигурно заради скъпия петрол и скъпите яйца. Интересно какво ще е оправданието на вносителя за поредната му гавра с БГ потребителите?

Публикувано

Разлики с по 50 лева има и в много от останалите европейски държави.

Публикувано

Разлика в мобилния интернет на Глобул и Мтел може да усетите след като се сдобиете с устройство, което поддържа HSDPA и HSDPA+. За съжаление, Apple отново са последни от водещите производители, които влагат този стандарт. При Глобул за HSDPA не са и чували, но Мтел имат H/H+ покритие почти навсякъде. Скоростта е тройно по-висока, вижда се и от шотовете на Trader.

algor, откъде са цените ако може да попитам?

Странно, но в техномаркет са по-ниски - http://www.technomar...ue%22%3A1%7D%5D

Че дори и с 5% отстъпка при онлайн поръчка 4Г 64гб модела излиза 1510 лв (с вкл. 10лв доставка). Не знам дали при тях важи и евентуално 5% студентска отстъпка.. но едва ли :smile:

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

В iStyle са същите цени като в техномаркет, днеска имаха наличност от всички модели и цветове :)

Публикувано

Навсякъде са такива цените. Някой видя ли го вече? Чета отзиви, че дисплея не е чак толкова невероятен.. Дали си заслужава ъпгрейд ако имаме iPad 2?

Публикувано

Днес си го взех. Дисплея е невороятен, трябва да го видиш, за да разбереш.

Публикувано

Ето и личните ми впечатления:

Уау ефект нямаше. Дисплея наистина видимо е много по-добър, но разликата не е толкова фрапираща както между айфон 3ГС и 4. Всичко е много по-ясно от отчетливо. Дисплея действително има една идея по-слаба яркост при максимална настройка. През това време беше на зарядно и действително беше загрял задния капак почти равномерно. Толкова топла никога не е била моята 2-ка дори при часове работа.

Беше на 93% зареден като предполагам нон стоп са го бъзикали от ранния следобяд когато беше премиерата му. Продали са доста бройки следобеда. Действително ще се зарежда много бавно. Не се усеща разлика в скоростта на работата в сравнение с 2-ката. Камерата изглежда перфектно. Снимките са отлични. Изобщо брутално добрия дисплей прави всичко по-добро. Може и на нормален монитор да не са кой знае какво.

Допълнителното тегло го усещам. Все пак ползвам през последната една година iPad 2 средно по 7-8 часа на ден. Дебелината не се усеща. Не мисля, че има голям смисъл от ъпгрейд от 2 към него. Определено не са за пренебрегване негативите - бавно зареждане, по-голямо тегло, загрява повече.

Най-добрата новина за мен си остава понижаването на цената на iPad 2 който може да се купи за

745лв от Техномаркет чисто нов с 2 години гаранция. Това е убийствено добра сделка.

По ирония на съдбата май ще се сдобия с новия iPad живот и здраве ..

Много интересно впечатление добих тези два дена. Ползвалите iPhone с ретина приемат спокойно новия айпад. Неползвалите ретина определено изквичават възторжено УАУ :)

Редактирано от trader

Ми купих един днеска и съм приятно очарован от дисплея и скоростта но както каза колегата нямаше чак "wow" ефект.

Edit:

Ако притежаваш iPad 2 не си заслужава да си купуваш новият, но в всеки друг случай определено отговора е Да :)

Редактирано от ML16
Публикувано

algor, откъде са цените ако може да попитам?

Бях сложил линк към страницата, но явно е изтълкуван като реклама и е премахнат от модератор.

В същото време другите линкове си стоят, та нямам идея какво става и затова ще ти го пусна на ЛС.

Иначе цените (както споменах и по-горе) на официалните представители и ресейлъри са еднакви и съвсем не са надути, но пък и те нямат право на това.

Приятно съм изненадан иначе и добре, че си спестих юркане за пазаруване и чакане на доставката от Лондон.

:smile:

Ако имаш двойка и го замениш с тройка цената на ъпгрейда е към 400-500 лева. Определено си заслужава ако го ползваш повече от половин час на ден.

ПП. Все повече се убеждавам, че си заслужава не само заради дисплея. Днес в Изток, Гео Милев и центъра в София имам даунлод от Мтел 15-22 Мбит сек. Батерията се държи много добре - след 30 минути браузване си беше на 100%, след още 15 минути Remote Desktop през 3G падна на 95%. Не загрява така, че да ми направи впечатление :smile:

ППП. Явно Епъл много добре са си направили отново сметката. В САЩ 3G мрежите са много по-претоварени от колкото в Европа и затова пък са много по напред с LTE, Европа пък има много по добра 3G мрежа включително последни стандарти до 42 Mbit. Явно, че ако е LTE за САЩ и Европа ще е по скъпо отколкото само за САЩ затова сегашния е балансиран като цена и качество за цял свят.

Редактирано от trader
Публикувано

Интересно ми е някой от вече имащите новия модел дали е пробвал да го понатовари сериозно и има ли го загряването?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...