KurtiMakarov Публикувано Март 21, 2012 Публикувано Март 21, 2012 В Технополис ми отговориха,че на 23 като го доставят ще им кажат цените. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Март 21, 2012 Публикувано Март 21, 2012 За цените не знам, но в Иабалката (там познавам собственика) инфото ми е от днес и то е, че в петък ще дойде в официалния представител, а в следващите няколко дни ще го разхвърлят и по рисейлърите - демек очакват го със сигурност не по-рано от средата - края на следващата седмица. Цената не съм питал каква ще е, но предполагам в официалните магазини няма да мърда много от цените, които знаем вече и са в страницата на Apple. Цитирай
trader Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 (редактирано) Ето какво постига новия айпад сравнение с последния айфон. Локация - Гео Милев, София Мтел е и на двете. Sent from my iPad using Tapatalk HD Редактирано Март 22, 2012 от trader Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 Доста добре. Идва и въпросът, кой оператор има най-добър мобилен интернет. Интересува ме специално за София, и то за същия квартал - Гео Милев Иначе днес в мултирама в Дъ мол питах за новия айпад дали разполагат вече с цени, но няма нищо. Имали "предположения". Утре ще се разбере. Но все пак може би отново ще излиза по-изгодно да се пазарува от Англия.. Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 За "Гео Милев"(там живея),сме тествали с приятел,с еднакви 3GS и м-тел беше значително по-добре от виваком.Района е срещу скай сити! Цитирай
algor Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 Опита ми с мобилен интернет показва (ползвам от няколко години Глобул и Мтел) е, че няма особена разлика в качеството и двата се държат доста добре. В райони, където Глобул е умрял, Мтел върви прекрасно и обратното е пък в други райони. Като цяло може би моето мнение е, че Мтел са едни гърдички напред. Иначе само за сведение: http://***^^^^-apple тук има цени на новия Айпад още като пуснаха модела. Ползвал съм сайта 2-3 пъти и не съм имал проблеми с него. Разликата е, че ако ги взимат отвън, гаранцията е 1 година, а ако ги взимат от нашенските представители или рисейлъри, гаранцията е 2 години. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 От кого ги взимат пред закона няма значение! Не са фирмен магазин на Епъл, за да дават производствена гаранция от една година. Според ЕС директива, търговската гаранция( в този случай) или я няма хич, или е не по - малко от 24мес. Цитирай
baronbg Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 По въпроса с мобилния интернет, сигурен съм че на м-тел е по добрият вариянт. Не ми се изпада в полемики, изпробвал съм и трите. Иначе имам информация че съвсем скоро, със сключването на новите договори, клаузата с падането на скороста ще бъде до 64к, а не 128к. Което само по себе си е абсурд. Вероятно ще отпадне и неограниченият интернет трафик. Информацията е за трите мобилни оператора, които се задъхват с увеличаването на смартфоните и интернет потреблението. Цитирай
algor Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 Alxx®, имах предвид, че ако тия в сайта взимат техниката от някъде (да речем Лондон) ти ги доставят с 12 месеца гаранция. А другите, както каза и ти, са с 24. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 Разбрах те, но ти мен дали? Ако те ти продадат, а не доставят(като куриери) стоката, то са длъжни да ти осигурят 24 месеца търговска гаранция, като произходът и(стига да е законен ) е без значение! Цитирай
algor Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 Апцелутише те разбрах, но не знам защо аз си ги имам такива сайтове точно като едни куриери. 12 месеца международна гаранция (24 месеца гаранция за физически лица в България) хаха Сега обръщам внимание на това. Страхотна логика и разделение по гаранция относно физически лица и фирми... И друга информация по-нататък: Официална цена на новия iPad 3 за моделите продавани в България 16GB 32GB 64GB iPad 2 16GB Wi-Fi 999 лв. 1199 лв. 1399 лв. 785 лв. Wi-Fi + 4G 1249 лв. 1449 лв. 1649 лв. 1022 лв. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 22, 2012 Публикувано Март 22, 2012 Кьорав карти не играе Според същата директива, гаранцията за фирми е минимум 12, не е 24 Иначе това в скобите потвърждава казаното от мен. П.П. Цената си е тамън - iPhone4S=iPad+4G. Поне при базовите модели. Цитирай
Nistel Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Вдигнали са цените с 50лв на всички модели при положение, че не трябва да има разлика на никой ли не му прави впечатление. Сигурно заради скъпия петрол и скъпите яйца. Интересно какво ще е оправданието на вносителя за поредната му гавра с БГ потребителите? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Разлики с по 50 лева има и в много от останалите европейски държави. Цитирай
Anthony Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Разлика в мобилния интернет на Глобул и Мтел може да усетите след като се сдобиете с устройство, което поддържа HSDPA и HSDPA+. За съжаление, Apple отново са последни от водещите производители, които влагат този стандарт. При Глобул за HSDPA не са и чували, но Мтел имат H/H+ покритие почти навсякъде. Скоростта е тройно по-висока, вижда се и от шотовете на Trader. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 (редактирано) algor, откъде са цените ако може да попитам? Странно, но в техномаркет са по-ниски - http://www.technomar...ue%22%3A1%7D%5D Че дори и с 5% отстъпка при онлайн поръчка 4Г 64гб модела излиза 1510 лв (с вкл. 10лв доставка). Не знам дали при тях важи и евентуално 5% студентска отстъпка.. но едва ли Редактирано Март 23, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
ML16 Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 В iStyle са същите цени като в техномаркет, днеска имаха наличност от всички модели и цветове Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Навсякъде са такива цените. Някой видя ли го вече? Чета отзиви, че дисплея не е чак толкова невероятен.. Дали си заслужава ъпгрейд ако имаме iPad 2? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Днес си го взех. Дисплея е невороятен, трябва да го видиш, за да разбереш. 1 Цитирай
Nistel Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Ето и личните ми впечатления: Уау ефект нямаше. Дисплея наистина видимо е много по-добър, но разликата не е толкова фрапираща както между айфон 3ГС и 4. Всичко е много по-ясно от отчетливо. Дисплея действително има една идея по-слаба яркост при максимална настройка. През това време беше на зарядно и действително беше загрял задния капак почти равномерно. Толкова топла никога не е била моята 2-ка дори при часове работа. Беше на 93% зареден като предполагам нон стоп са го бъзикали от ранния следобяд когато беше премиерата му. Продали са доста бройки следобеда. Действително ще се зарежда много бавно. Не се усеща разлика в скоростта на работата в сравнение с 2-ката. Камерата изглежда перфектно. Снимките са отлични. Изобщо брутално добрия дисплей прави всичко по-добро. Може и на нормален монитор да не са кой знае какво. Допълнителното тегло го усещам. Все пак ползвам през последната една година iPad 2 средно по 7-8 часа на ден. Дебелината не се усеща. Не мисля, че има голям смисъл от ъпгрейд от 2 към него. Определено не са за пренебрегване негативите - бавно зареждане, по-голямо тегло, загрява повече. Най-добрата новина за мен си остава понижаването на цената на iPad 2 който може да се купи за 745лв от Техномаркет чисто нов с 2 години гаранция. Това е убийствено добра сделка. По ирония на съдбата май ще се сдобия с новия iPad живот и здраве .. 4 Цитирай
trader Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 (редактирано) Много интересно впечатление добих тези два дена. Ползвалите iPhone с ретина приемат спокойно новия айпад. Неползвалите ретина определено изквичават възторжено УАУ Редактирано Март 23, 2012 от trader 3 Цитирай
ML16 Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 (редактирано) Ми купих един днеска и съм приятно очарован от дисплея и скоростта но както каза колегата нямаше чак "wow" ефект. Edit: Ако притежаваш iPad 2 не си заслужава да си купуваш новият, но в всеки друг случай определено отговора е Да Редактирано Март 23, 2012 от ML16 Цитирай
algor Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 algor, откъде са цените ако може да попитам? Бях сложил линк към страницата, но явно е изтълкуван като реклама и е премахнат от модератор. В същото време другите линкове си стоят, та нямам идея какво става и затова ще ти го пусна на ЛС. Иначе цените (както споменах и по-горе) на официалните представители и ресейлъри са еднакви и съвсем не са надути, но пък и те нямат право на това. Приятно съм изненадан иначе и добре, че си спестих юркане за пазаруване и чакане на доставката от Лондон. Цитирай
trader Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 (редактирано) Ако имаш двойка и го замениш с тройка цената на ъпгрейда е към 400-500 лева. Определено си заслужава ако го ползваш повече от половин час на ден. ПП. Все повече се убеждавам, че си заслужава не само заради дисплея. Днес в Изток, Гео Милев и центъра в София имам даунлод от Мтел 15-22 Мбит сек. Батерията се държи много добре - след 30 минути браузване си беше на 100%, след още 15 минути Remote Desktop през 3G падна на 95%. Не загрява така, че да ми направи впечатление ППП. Явно Епъл много добре са си направили отново сметката. В САЩ 3G мрежите са много по-претоварени от колкото в Европа и затова пък са много по напред с LTE, Европа пък има много по добра 3G мрежа включително последни стандарти до 42 Mbit. Явно, че ако е LTE за САЩ и Европа ще е по скъпо отколкото само за САЩ затова сегашния е балансиран като цена и качество за цял свят. Редактирано Март 24, 2012 от trader Цитирай
algor Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Интересно ми е някой от вече имащите новия модел дали е пробвал да го понатовари сериозно и има ли го загряването? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.