KurtiMakarov Публикувано Март 30, 2012 Публикувано Март 30, 2012 При мен се случи така,свалям го от зарядното на 100%,оставям го и след 5 часа батерията е на 68% (или нещо такова). Приемаме,че от калъфа не го заключва, но е настроен след 2мин. без да се използва да се изключи. Според мен батерията държи МНОГО по малко от на iPad 2! Днес ще му направя едно яко зареждане и ще засека работата му. Стария на моето ровене ме караше по 4-5 дена.А сега новия на същото ровене 2 дена. Цитирай
algor Публикувано Март 30, 2012 Публикувано Март 30, 2012 Шлякано си е, да... В следващите дни ще обърна внимание точно на този бъг и ще споделя как е при мен, но е крайно дразнещо. Цитирай
killer4o Публикувано Март 30, 2012 Публикувано Март 30, 2012 Аз за около 6 часа нон стоп ползване го смъкнах от 94 на 48%, така че съм предоволен от живота на батерията. Не съм имал 2ка, че да ги сравня, но за човек, който не е ползвал таблет е доста впечатляващо. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 31, 2012 Публикувано Март 31, 2012 И аз съм доволен от живота на батерията. Зареждането е проблемното.. Цитирай
algor Публикувано Март 31, 2012 Публикувано Март 31, 2012 Вчера ходих до Гърция. Вечерта като се прибрах си ползвах мрежата в къщи. Днес тръгнах да ползвам нета от дата картата и познай - няма нет, не иска да зарежда, казва ми да си включа разни опции и т.н. След 20 минути борба се оправи всичко с рестарт. До сега с 1-цата не ми се беше случвало и затова го отбелязвам. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Гаврата с юзърите е че "новият" има абсолютно същото като параметри зарядно от старите модели. При 70% по - мощна батерия, това е крайно недостатъчно. Очаквам масови писъци срещу епъл и този път с право! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Силно се надявам да направят нещо по въпроса и възможно най-скоро да пуснат по-мощно зарядно, което да разпрострянат безплатно до собствениците на новия айпад. Така както направиха с бъмпърите заради проблема с антената. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Те бъмперите не бяха съвсем безплатни. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 (редактирано) Kaк да не бяха? На всеки, който вече си беше купил 4-ка, му изпратиха безплатен бъмпър по пощата. За щатите става въпрос, не помня дали за Европа имаше такава кампания.. НО все пак - това е глобален проблем и си е доста сериозен. Но ще видим. Редактирано Април 1, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
Alxx® Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 "Всеки"? Да, да...даваха за кратък период от време и не навсякъде, после истерията по телефона "реши" проблема от само себе си. Аз все още имам проблем със сигнала, особенно на 3г мрежа. Инженерна недогъзица...проблемът е че и другите производители имат такива "ефекти" и нямам много голям избор. Иначе отдавна да съм им теглил една мазна. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Сега ще се обади Нео с религията... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 1, 2012 Публикувано Април 1, 2012 Не го бъзикай, нали съм му фен: Нео - айфон&хемороид хацкЪр Цитирай
algor Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Оставих батерията да се срине до откат. В 22.30 снощи го ръгнах да се зарежда и не съм го включвал изобщо. Сега преди излизане го проверявам - на 86% е зареден... 10 часа не му стигат за зареждане, но ще го оставя цял ден в контакта да видя довечера дали все пак ще стигне пълен заряд. Цитирай
jokop Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Не видях подобна тема,затова поставям въпроса си в нова тема. Има ли начин ,купуваики си Ipad the new ,човек да е сигурен ,че купува именно него а не Ipad 2.Външно няма абсолютно никаква разлика, а подобрения процесор и допълнителната леща на камерата,което всъщност е новото,са трудноустановими ..... Цитирай
The Shaman Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 И купувайки го, преди това трябва да го пуснеш, да го "натовариш" яко и загрее ли, купуваш Цитирай
LUBECA Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Не видях подобна тема,затова поставям въпроса си в нова тема. Има ли начин ,купуваики си Ipad the new ,човек да е сигурен ,че купува именно него а не Ipad 2.Външно няма абсолютно никаква разлика, а подобрения процесор и допълнителната леща на камерата,което всъщност е новото,са трудноустановими ..... Ами Retina displey-a??? Трябва да си слепец, да не направиш разлика между двата дисплея... 1 Цитирай
killer4o Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Оставих батерията да се срине до откат. В 22.30 снощи го ръгнах да се зарежда и не съм го включвал изобщо. Сега преди излизане го проверявам - на 86% е зареден... 10 часа не му стигат за зареждане, но ще го оставя цял ден в контакта да видя довечера дали все пак ще стигне пълен заряд. Това е странно. Моят снощи към 4 беше на 8% и днес в 9:30 беше зареден (не знам дали е продължавал да се зарежда както имаше някои сведения по интернет, но пишеше 100%). Между другото, neol, ако ги нямаш 2та един до друг, смятам, че отворът на камерата доста по-трудно ще го използваш за критерий в сравнение с уникалния дисплей. Иначе, определено не смятам, че има начин да сбъркаш дисплея на 2 с 3. Пък в краен случай, винаги можеш да се пробваш да го вдигнеш - ако е 3 най-вероятно ще ти трябва кран Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 От всичкото четене на темата,смятам да пропусна ''новият''. Ще си купя една 2-ка и това си е. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 2, 2012 Публикувано Април 2, 2012 Добър избор. В обявите има една тема за черна 64-ка вифи, джейлната Цитирай
LUBECA Публикувано Април 3, 2012 Публикувано Април 3, 2012 Хех... и една 32-ка WI-FI бяла, тамън като за теб Цитирай
The Shaman Публикувано Април 3, 2012 Публикувано Април 3, 2012 Вече има и чисто новички за по 600 кинта горе-долу Цитирай
mimeto83 Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Shaman-е пусни едно лично откъде да си купя за 600 лв + - , че съм му хвърлила око. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
muu2 Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Екстра сим-а проработи на iPad-а Всичко е наред Само да споделя че с моя m-tel sim+ 3G на ipad-a не светва. Нямам data само voice. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Април 4, 2012 Публикувано Април 4, 2012 Не ти е активирано най-вероятно. Моята работи, само дето когато е включено 3G на iPad-а, когато ми звънят, на телефона няма сигнал свободно. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.