Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

При мен се случи така,свалям го от зарядното на 100%,оставям го и след 5 часа батерията е на 68% (или нещо такова).

Приемаме,че от калъфа не го заключва, но е настроен след 2мин. без да се използва да се изключи.

Според мен батерията държи МНОГО по малко от на iPad 2! Днес ще му направя едно яко зареждане и ще засека работата му.

Стария на моето ровене ме караше по 4-5 дена.А сега новия на същото ровене 2 дена. :swear:

Публикувано

Шлякано си е, да...

В следващите дни ще обърна внимание точно на този бъг и ще споделя как е при мен, но е крайно дразнещо.

Публикувано

Аз за около 6 часа нон стоп ползване го смъкнах от 94 на 48%, така че съм предоволен от живота на батерията. Не съм имал 2ка, че да ги сравня, но за човек, който не е ползвал таблет е доста впечатляващо.

Публикувано

И аз съм доволен от живота на батерията. Зареждането е проблемното..

Публикувано

Вчера ходих до Гърция.

Вечерта като се прибрах си ползвах мрежата в къщи.

Днес тръгнах да ползвам нета от дата картата и познай - няма нет, не иска да зарежда, казва ми да си включа разни опции и т.н.

След 20 минути борба се оправи всичко с рестарт.

До сега с 1-цата не ми се беше случвало и затова го отбелязвам.

Публикувано

Гаврата с юзърите е че "новият" има абсолютно същото като параметри зарядно от старите модели. При 70% по - мощна батерия, това е крайно недостатъчно. Очаквам масови писъци срещу епъл и този път с право!

Публикувано

Силно се надявам да направят нещо по въпроса и възможно най-скоро да пуснат по-мощно зарядно, което да разпрострянат безплатно до собствениците на новия айпад. Така както направиха с бъмпърите заради проблема с антената.

Публикувано

Те бъмперите не бяха съвсем безплатни.

Публикувано (редактирано)

Kaк да не бяха? На всеки, който вече си беше купил 4-ка, му изпратиха безплатен бъмпър по пощата. За щатите става въпрос, не помня дали за Европа имаше такава кампания.. НО все пак - това е глобален проблем и си е доста сериозен. Но ще видим.

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

"Всеки"? Да, да...даваха за кратък период от време и не навсякъде, после истерията по телефона "реши" проблема от само себе си. Аз все още имам проблем със сигнала, особенно на 3г мрежа. Инженерна недогъзица...проблемът е че и другите производители имат такива "ефекти" и нямам много голям избор. Иначе отдавна да съм им теглил една мазна.

Публикувано

Сега ще се обади Нео с религията... :)

Публикувано

Не го бъзикай, нали съм му фен: Нео - айфон&хемороид хацкЪр :tooth:

Публикувано

Оставих батерията да се срине до откат.

В 22.30 снощи го ръгнах да се зарежда и не съм го включвал изобщо.

Сега преди излизане го проверявам - на 86% е зареден...

10 часа не му стигат за зареждане, но ще го оставя цял ден в контакта да видя довечера дали все пак ще стигне пълен заряд.

Публикувано

Не видях подобна тема,затова поставям въпроса си в нова тема.

Има ли начин ,купуваики си Ipad the new ,човек да е сигурен ,че купува именно него а не Ipad 2.Външно няма абсолютно никаква разлика, а подобрения процесор и допълнителната леща на камерата,което всъщност е новото,са трудноустановими .....

Публикувано

И купувайки го, преди това трябва да го пуснеш, да го "натовариш" яко и загрее ли, купуваш :)

Публикувано

Не видях подобна тема,затова поставям въпроса си в нова тема.

Има ли начин ,купуваики си Ipad the new ,човек да е сигурен ,че купува именно него а не Ipad 2.Външно няма абсолютно никаква разлика, а подобрения процесор и допълнителната леща на камерата,което всъщност е новото,са трудноустановими .....

Ами Retina displey-a??? Трябва да си слепец, да не направиш разлика между двата дисплея...

Публикувано

Оставих батерията да се срине до откат.

В 22.30 снощи го ръгнах да се зарежда и не съм го включвал изобщо.

Сега преди излизане го проверявам - на 86% е зареден...

10 часа не му стигат за зареждане, но ще го оставя цял ден в контакта да видя довечера дали все пак ще стигне пълен заряд.

Това е странно. Моят снощи към 4 беше на 8% и днес в 9:30 беше зареден (не знам дали е продължавал да се зарежда както имаше някои сведения по интернет, но пишеше 100%). Между другото, neol, ако ги нямаш 2та един до друг, смятам, че отворът на камерата доста по-трудно ще го използваш за критерий в сравнение с уникалния дисплей. Иначе, определено не смятам, че има начин да сбъркаш дисплея на 2 с 3. Пък в краен случай, винаги можеш да се пробваш да го вдигнеш - ако е 3 най-вероятно ще ти трябва кран ;)

Публикувано

От всичкото четене на темата,смятам да пропусна ''новият''.

Ще си купя една 2-ка и това си е.

Публикувано

Добър избор. В обявите има една тема за черна 64-ка вифи, джейлната :D

Публикувано

Хех... и една 32-ка WI-FI бяла, тамън като за теб ;)

Публикувано

Вече има и чисто новички за по 600 кинта горе-долу :)

Публикувано

Shaman-е пусни едно лично откъде да си купя за 600 лв + - , че съм му хвърлила око.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Екстра сим-а проработи на iPad-а :smile:

Всичко е наред :smile:

Само да споделя че с моя m-tel sim+ 3G на ipad-a не светва. Нямам data само voice.

Публикувано

Не ти е активирано най-вероятно.

Моята работи, само дето когато е включено 3G на iPad-а, когато ми звънят, на телефона няма сигнал свободно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...