Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Просто исках да обърна внимание на мераклиите да си вземат sim+ с идеята за интернет през второ устройство.

На мене от мтел ми казаха че data не се поддържа на sim+.

Публикувано

:blink:

Много интересно моята защо тогава работи?!?

Или може би си измислям...

Публикувано

Така или иначе тази услуга им е малко под въпрос.

Факта че 3 дена не могат да ми активират сима......

Просто си късметлия!

Публикувано

Тормози ги!

Публикувано (редактирано)

Поддържа се. Аз взех вече три. Рязах ги защото нямат микросим. Работят. Не са само data. Имат и войс, но не е проблем.

Редактирано от JVV
Публикувано

След 4 дена борба, трябвало някаква активация и най-накрая пуснаха data. Сега работи.

Явно зависи кой е на смяна. :)

Да спомена 2 думи за батерията. Откакто съм го взел (27.3) досега съм направил 2 зареждания. Последното ми беше преди точно седмица! Ползвам постоянно интернет - wifi и 3g. Най-много е ползван за браузване и програмки. Игри - много малко. Днес изчаках да му падне батерията напълно и да се изключи. Почнах да го зареждам от 0-100% и засякох с хронометър. Общо време на зареждане: малко под 6 часа.

Не мисля, че е толкова зле. Старият ми се зареждаше за 3,5-4 ч.

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

:blink:

Много интересно моята защо тогава работи?!?

Или може би си измислям...

Да те питам дали имаш следния проблем с екстра сим картата.

При входящо гласово повикване към теб, повикващият не чува сигнал свободно.

Телефонът ми регистрира вх. повикване/звъни, но не връща сигнал свободно на викащия. Отговарям/вдигам повикването и всичко е наред с разговора.

Когато изключа iPad-a с екстра сим картата проблемът липсва.

Публикувано

Този проблем го имам и аз, макар екстра сим картата да ми е за гласови услуги, а не за интернет.

Явно това си им е проблем, без значение каква точно услуга ползваш.

Публикувано

Не ти е активирано най-вероятно.

Моята работи, само дето когато е включено 3G на iPad-а, когато ми звънят, на телефона няма сигнал свободно.

:biggrin:

Публикувано
Този проблем го имам и аз, макар екстра сим картата да ми е за гласови услуги, а не за интернет. Явно това си им е проблем, без значение каква точно услуга ползваш.

Това с какъв телефон?

Питам за да не ми се оправдаят с айфона ми като им се обадя в понеделник,

Публикувано

Едната карта ми е в Нокиа Лумиа 800, а втората е в джипа - имам си вградена система за разговор и място да пъхна само сим картата - тоест и двете нямат нищо общо с ябълката...

Публикувано

Двама приятели ползват екстра сим (единият с iPhone и Nokia 8800, другият с iPhone, а втората карта в колата) - и на двамата като им звъня всичко е ОК и си звучи сигнал свободно.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Искам да попитам за колко време горе-долу се зарежда от 0 до 100 %, батерията на New ipad? Става въпрос за модела с 4G, ако има разлика разбира се, защото чета из нета, че се зарежда за по 9-10 часа...

Публикувано

Там някъде. Ако беше попрехвърлил инфото тук, щеше да видиш доста постове с отзиви.

Публикувано

Според мен след 9-10 часа зареждане,iPad-а не е зареден напълно.

Аз го зареждам поне 15часа,и тогава батерията си държи около 9 часа.

Публикувано

Това е ненормално...аз значи трябва да го зареждам повече, отколкото ще го ползвам!? Имате ли на идея също дали няма зарядно с по - голям ампераж(ако така се казва :) ), с което зарядно ще зареждам по - бързо въпросната батерия?

Публикувано

Има импулсен с 2,5А и 20W(не оригинален), но не ти препоръчвам да си правиш експерименти. Епъл тук се издъниха...

Публикувано

Моят зарежда за около 4-5 часа ако не го ползвам през това време.

Публикувано

Това, че на батерийката е излезнал щепсела, не значи, че е зареден. ;)

Публикувано

E, и? Кой знае кога е напълно зареден тогава? Аз си го зареждам, докато стане на 100% и пак ми държи много време батерията.. BatteryGate си стана отвсякъде.

Запореден път се убеждавам, че правят нещата не, както трябва... Може би, ще купувавам друго зариядно, Alxx, можеш ли да дедеш линк към зарядното, за което говореше, предполагам, че няма да има проблем, защото за ифона ми съм ползвал хиляди пъти зарядно на Sting.

Редактирано от andro89
Публикувано

А нещо за 220v? :)

Публикувано

Рови там в алибаба. Сигурно има.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...