Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Снощи, на прибиране от Бургас, направихме малко тестове с новия айпад и айпад1.

Първия с мобилен интернет от Мтел на високата тарифа, втория с мобилен интернет от Глобул също на високата.

Една и съща програма BGCN TV, един и същи Канал1 и всичко по равно и за двата при скорост 150 км/час.

Новия айпад се държа блестящо - от Пловдив до София прекрасно предава мача с 4-5 прекъсвания, всяко не по-дълго от 30-40 секунди.

Айпад 1 не се върза нито веднъж и чак на влизане в София при табелката успя да се задейства и този момент е на втория клип.

Много, ама много приятно съм изненадан от новия Айпад и започвам да се замислям за вграждането му (ще мисля по какъв начин, все още е само идея) в предната част на таблото на Туарега или някъде отгоре върху таблото или де да знам и аз къде.

Ще го мисля.

Но определено човек си решава проблема с имането на всички прищевки, които може да се сети - мултимедия, музика, радио, навигация, интернет и т.н.

Споделянето на нета за пътниците в колата също, разбира се...

Публикувано

Имаше "ръководство" за вграждане из нета :)

Публикувано

Сетих се, ама там беше с рязане на кората отпред.

Аз все пак ще си запазя дисплея и оргиналната мултимедия и затова казвам, че ще го мисля.

И ще се консултирам де...

Но все повече се убеждавам, че мястото му е в колата. :smile:

Публикувано (редактирано)

Ето и малко реално ползване на батерията. Почти изцяло е ползван за браузване през 3g.. Надминава и обещанията на Епъл :)

http://db.tt/ldWPKBNB

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

algor, като каза споделяне на интернета, при теб има ли я опцията за hotspot, защото при мен с мтелската ми карта я няма.

Публикувано

Надминава обещанията на Apple с доста, аз толкова на телефона не мога да направя!

Публикувано

algor, като каза споделяне на интернета, при теб има ли я опцията за hotspot, защото при мен с мтелската ми карта я няма.

Нямам и аз.

Имах предвид споделяне на интернета с различни програми.

Съжалявам, че не се поясних като хората по-горе какво имам предвид.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Надминава обещанията на Apple с доста, аз толкова на телефона не мога да направя!

Хм, ами ето тогава и един резултат изцяло на wifi, location services ги спрях като беше на 9%, че ми трябваше батерийка, иначе си бяха включени и те постоянно.

https://www.dropbox.com/s/mqp3sdcjpevaqhp/IMG_0083.PNG

Публикувано
:offtopic: Е ти ме уби! Рекорда на телефона е 5 дни Stand by и 1 ден Usage, вярно, е че беше с 3Д игри, ама чак такава разлика!
Публикувано

1 ден юсидж?! Въй...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...