algor Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Снощи, на прибиране от Бургас, направихме малко тестове с новия айпад и айпад1. Първия с мобилен интернет от Мтел на високата тарифа, втория с мобилен интернет от Глобул също на високата. Една и съща програма BGCN TV, един и същи Канал1 и всичко по равно и за двата при скорост 150 км/час. Новия айпад се държа блестящо - от Пловдив до София прекрасно предава мача с 4-5 прекъсвания, всяко не по-дълго от 30-40 секунди. Айпад 1 не се върза нито веднъж и чак на влизане в София при табелката успя да се задейства и този момент е на втория клип. Много, ама много приятно съм изненадан от новия Айпад и започвам да се замислям за вграждането му (ще мисля по какъв начин, все още е само идея) в предната част на таблото на Туарега или някъде отгоре върху таблото или де да знам и аз къде. Ще го мисля. Но определено човек си решава проблема с имането на всички прищевки, които може да се сети - мултимедия, музика, радио, навигация, интернет и т.н. Споделянето на нета за пътниците в колата също, разбира се... Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Имаше "ръководство" за вграждане из нета Цитирай
algor Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 Сетих се, ама там беше с рязане на кората отпред. Аз все пак ще си запазя дисплея и оргиналната мултимедия и затова казвам, че ще го мисля. И ще се консултирам де... Но все повече се убеждавам, че мястото му е в колата. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 (редактирано) Ето и малко реално ползване на батерията. Почти изцяло е ползван за браузване през 3g.. Надминава и обещанията на Епъл http://db.tt/ldWPKBNB Sent from my iPad using Tapatalk HD Редактирано Юни 20, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
killer4o Публикувано Юни 20, 2012 Публикувано Юни 20, 2012 algor, като каза споделяне на интернета, при теб има ли я опцията за hotspot, защото при мен с мтелската ми карта я няма. Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 21, 2012 Публикувано Юни 21, 2012 Надминава обещанията на Apple с доста, аз толкова на телефона не мога да направя! Цитирай
algor Публикувано Юни 21, 2012 Публикувано Юни 21, 2012 algor, като каза споделяне на интернета, при теб има ли я опцията за hotspot, защото при мен с мтелската ми карта я няма. Нямам и аз. Имах предвид споделяне на интернета с различни програми. Съжалявам, че не се поясних като хората по-горе какво имам предвид. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 3, 2012 Публикувано Юли 3, 2012 Надминава обещанията на Apple с доста, аз толкова на телефона не мога да направя! Хм, ами ето тогава и един резултат изцяло на wifi, location services ги спрях като беше на 9%, че ми трябваше батерийка, иначе си бяха включени и те постоянно. https://www.dropbox.com/s/mqp3sdcjpevaqhp/IMG_0083.PNG Цитирай
asen4o0 Публикувано Юли 3, 2012 Публикувано Юли 3, 2012 Е ти ме уби! Рекорда на телефона е 5 дни Stand by и 1 ден Usage, вярно, е че беше с 3Д игри, ама чак такава разлика! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.