Lyudmil Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 А някой може ли да ме светне как да си преместя профила от стария телефон на новия, за да мога да продължа да си трупам нива, а не да почвам от нулата? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Restore from backup... Здр. на всички,как мога да си кача играта,телефона е купуван от Франция и ми изписва,че в French Store не е налична играта,по какъв друг начин мога да я кача?Благодаря предварително! Направи си акаунт в БГ Апстор. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Людмиле, би трябвало като се гогнеш да е ок. Или нямаш регистрация? Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Няма регистрации в тая игра. Първоначално си пишеш там как да ти е никнейма и тва е, но след като се метнах на 5-цата и ест. си върнах бекъпа на всичко от 4S-ката, играта се качи, но профила ми го няма, а съм 20 левъл да му се невиди. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Има, но за име се плаща Ти вероятно си "платил" с IAP Free или подобно и сега без джейл няма как да го направиш пак Цитирай
Lyudmil Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Платил съм си екстрите, но не се прехвърля. Дори се чудих дали няма някое файлче, което ти помни рега, но от друга страна и да има няма как да го кача на неджейлнато устройство, така че явно ще чакам. Цитирай
valioboy Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Хех браво,вместо отговор,изтрихте публикацията,чудесен форум,скоро очаквам и да не мога вече да публикувам!!! Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 30, 2012 Публикувано Ноември 30, 2012 Продължавай да спамиш и така ще стане. Даде ти се тема за четене, там пише и защо нямаш линк за потвърждение!!! Цитирай
valioboy Публикувано Декември 5, 2012 Публикувано Декември 5, 2012 Имам проблем с играта,с иОс 5.1.1 съм след инсталацията при опит да стартирам играта просто премигва и до там,какъв може да е проблема,явно нямам късмет с тази игра. Цитирай
lyubo_lvl Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 А някой може ли да ме светне как да си преместя профила от стария телефон на новия, за да мога да продължа да си трупам нива, а не да почвам от нулата? Някакво решение на "проблема" ? Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 Има, на новия телефон си правиш нова регистрация, след това пишеш на съпорта да ти сменят двата профила и до няколко дни на новия телефон вече ще си със стария профил, а на стария с новия профил. Цитирай
ludiamax Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 А, ако искам на двата телефона да съм с един и същ профил? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.