Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано (редактирано)

От известен период насам ми изчезнаха звуковите нотификации/позвънявания в Skype, Viber, Facebook, Whatsapp, Messanger и т.н. Няколко пъти се оправи с рестарт, но в крайна сметка след няколко дни пак започва да изчезва звукът. Понякога при получаване на СМС-и е ужасно тих и по някое време след рестарт си стига нормални нива, но поне там си звъни винаги...

Проблем с телефонни повиквания нямам, както и с мейл- там всичко си работи и си има звук при входящи.

Как мога да се справя с този проблем?

Джейбрейкнал съм 5.0.1 с Absinthe 0.3

Благодаря ви за помощта предварително!

Редактирано от SpAwN

2 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Първото, което ми идва на ума е, че някое приложение от Cydia е причинителя на този проблем. Спомни си последно, какво си качвал и го премахни.

• 0
Публикувано (редактирано)

То едно ли беше...Silent toggle, Call Bar, Anyring- това на първо четене от програмите, които има възможност да причиняват това...сега ще ги почвам една по една...

Сега забелязах, че докато съм в програмите- нямам проблем със звука при повиквония, но излезна ли от тях- звукът изчезва...много странна работа..лошото е ,че не мога да хвана и коя програма прави мизерията от Сидия..

Редактирано от SpAwN

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...