Lyudmil Публикувано Март 15, 2012 Публикувано Март 15, 2012 Колеги, ще ми трябва вашата помощ за моя приятелка, която си пише дипломната работа в Англия, на тема Apple. Всякакви сайтове с информация или документи свързани с компанията ще са ни от полза, например Apple's Ups & Downs или competition articles и др. такива, на английски. Много важно е също да може да се спомене и източника на информацията. Благодаря Ви предварително. Цитирай
kal1ch Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 Много добри източници са книгите - Inside Apple и биографията на Стив Джобс описват доста подробно събитията и начина по който работи компанията. Успех на приятелката ти! Избрала е добра тема. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 Люска, във уики е пълно с препратки и материали за компанията. Сърч-ни Епъл Инк и гледай отдолу в "Източници". 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 16, 2012 Автор Публикувано Март 16, 2012 (редактирано) Еее за Inside Apple не се бях сетил, мерси. Гога, то в техния сайт чак такива подробности за възходите и паденията на Apple няма. Ако някой се сети още нещо да пише, сайтове също вършат работа, стига да не е wiki като източник, за препратките съм съгласен. Редактирано Март 16, 2012 от Lyudmil Цитирай
JVV Публикувано Март 16, 2012 Публикувано Март 16, 2012 Google също открива доста информация. Цитирай
bustybg Публикувано Март 19, 2012 Публикувано Март 19, 2012 Моята дипломна работа за бакалавъра ми е на тема "Efficiency and Sustainability of B2B2C Ecosystems. The Case of the Apple App Store". Няма проблем да ти я дам, както и всички други документи,които съм ползвал. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.