asen4o0 Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Извинявам се за поредният ми малоумен въпрос, но аз си взех четворка и дадох 3ГС-а на баща ми, а той има около 450 контакта в Сони-то. Та големият проблем е, че не мога да маркирам 200 номера един по един, за да ги местя на СИМ-а и от там на ябълката. Някой, ако може да помогне ще съм много благодарен! Цитирай
algor Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Гледам, че има USB. Синхронизация с мейл не става ли? Проблема е ясно, че е груповото излизане от Сони-то по някакъв начин, защото си наясно как да ги плеснеш в 3 GS-а... Цитирай
Alxx® Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Синк на Сони-то с Contacts, има си софтуер на Сони за тая работа, после отваряш тюнса и при синк отмяташ contacts и в полето advanced(което ще видиш като скролнеш надолу) маркираш replace на contacts. Цитирай
roll2puff Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 (редактирано) Правилния въпрос в случая е: как да изтегля контактите от Сони-то в компютъра? Нататък е лесно. ooops: изпревариха ме. Редактирано Март 23, 2012 от roll2puff Цитирай
Alxx® Публикувано Март 23, 2012 Публикувано Март 23, 2012 Още един начин: правиш това и после това. Качването на vcard в contacts и после синк знаеш как става? Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 27, 2012 Автор Публикувано Март 27, 2012 Пробвах начина на Roll2puff, но в PC Suite не мога да Drag & Drop-на контактите където и да било. Ще оставя скайп, ако някой може да помогне:aseng97. Благодаря предварително! Цитирай
Alxx® Публикувано Март 27, 2012 Публикувано Март 27, 2012 Пробвай и другите два посочени от мен. Ако така бързо се предаваш при неуспех, къде си тръгнал? Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 28, 2012 Автор Публикувано Март 28, 2012 Пробвах ги. Първият според мен е полезен при преинсталация на софта, защото се прави бекъп на контактите, а при вторият виждам папки DCIM, Music, Videos, Other, Bookmarks. Цитирай
mishocs Публикувано Март 28, 2012 Публикувано Март 28, 2012 (редактирано) Аз се борих с едно Sony W серия - и успях да ги кача на iphone с "mobile Master" .Link не мога да ти дам -не е разрешено - но го има в тракерите потърси . Внимателно прочети упътването за активиране ,защото като демо прехвърля само 40-50 контакта Успех ето ти линк към сайта ако искаш да ти е лицензирана законно )) http://www.mobile-master.com/ Редактирано Март 28, 2012 от mishocs Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 28, 2012 Автор Публикувано Март 28, 2012 Пробвах и двата начина, по първият нищо не стана, по вторият ги виждам контактите на компа ама ми дава грешки при прочитането им. Опитвам да ги синхронизирам с OUtlook, ама ми дава грешки и там, дори когато преди това не ми е давало грешки. Цитирай
mishocs Публикувано Март 29, 2012 Публикувано Март 29, 2012 Не може да не става нещо не правиш както трябва. не ги слагай в Outlook а опитай в windows Contact Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.