adept Публикувано Март 26, 2012 Публикувано Март 26, 2012 Един нов продукт, който страшно много ме впечатли! iDock е всъщност моторизирана In-wall iPad™ Docking Station. Ще се предлага се в Portrait (механичен) и Landscape (моторизиран) изпълнение. Може да бъде монтирана, както в стена, така и в мебели. По този начин, iPad-ът се зарежда постоянно, докато е в докинг станцията и може да бъде използван за контрол на "умните къщи", музика, видео и т.н. • Моторизиран docking и освобождаване (само за версията Landscape) • Отварящия механизъм се задейства от proximity sensor (може да бъде деактивирано. При версията Portrait - освобождаването става с магнитен бутон) • Поддържа външен контрол (например keypad или скенер за пръстов отпечатък) • Фукция за автоматично прибиране след 10 sec. (може да бъде деактивирана - само за версията Landscape) • Функция за автоматично отваряне в случай на прекъсване на електрозахранването (може да бъде деактивирана) • Docking status notification (само за версията Landscape) • Стандартни цветове: piano black; opal white (могат да бъдат заявени и други цветове) Освен това, когато е необходима сигурност за устройството, продуктът се предлага и във версията: Touchcode. Благодарение на интегрирания keypad, iPad-а може да бъде заключен към докинг станицята и може да бъде освободен чрез въвеждането на 4 цифрен код. LED keypad-а се активира чрез proximity sensor Продуктът ще бъде наличен вероятно от Април 2012, като цената още не известна. Чакам го 2 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 26, 2012 Публикувано Март 26, 2012 Ехааа adept не си единствения! Това изглежда страхотно, аз в момента съм с AMX, но дисплея не е толкова голям, с iPad-a в стената ще стане супер. Сега ползвам iRidium и съм доволен, но с този док може да приложат и нов софтуер. 1 Цитирай
adept Публикувано Март 26, 2012 Автор Публикувано Март 26, 2012 (редактирано) Ооо даа Това в комбинация с един мини-сървър на LOXONE + App е просто незаменимо! Edit: няма да го чакам ... от цена 579 Euro ... тия са болни Редактирано Април 2, 2012 от adept 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.