snooperchi Публикувано Януари 27, 2013 Публикувано Януари 27, 2013 Тука се води разговор на високо холивудско ниво, направо не знам как ми се изплъзна тоя коментар , но... смятам, че филма ще си заслужава! И то само и единствено, защото се описва живота на един човек, който на много от нас промени вижданията за телефон ( и не само )и както arm11 каза, стоят много пари и много умни хора зад всичко това... така че нека говорим след като видим фактите. Цитирай
Anton Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Визуалната прилика наистина е невероятна, но моето лично мнение си остава, че Аштън Кътчър е един некадърен актьор. Нека си се снима в разни комедийни ситкоми, където се прави на идиот(защото на него това му е комедията - да се прави на идиот). След като излезе клип на една сцена от филма, Уоз е коментирал че Кътчър изобщо не се доближава до образа на Джобс в онези години, а сценаристите още по-малко. От друга страна, като изключим физическата прилика, продуцентите на филма заявяват, че целта им не е филмът да бъде исторически коректен, т.е. това е една художествена измислица, в която участва актьор, който прилича на Джобс. Дали филмът ще е интересен, можем да кажем след като го изгледаме, но не виждам защо хората, които очакват история възможно най-близо до реалната, да не могат да изкажат негативно мнение към филма и актьорския състав. Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Да ме видя някъде да съм казал, че прави така или не прави така? Със сигурност екипа на филма е изгледал далеч повече презентации, интервюта и прочее от теб или от който и да е тук. И със сигурност са направили така, че образа на А.К. да се доближа максимално до Джобс, а както и до Воз. Няма да влизам в излишни полемики, но ние не сме никои, че да даваме акъл, а да освен че сме българи и разбираме от всичко. Мисля, че всеки има право на мнение, и ти не си човека който ще ми обяснява колко умни глави са събрали и колко пари са пръснали. Никъде не съм написал, че филма е гаден, не става или нещо подобно - просто мисля че Аштън се престарава, и не съм единствения. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Нали трябва да си изкара милиончетата бре Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Страшни критици сте. Те хората още не са го заснели, вие вече го оплюхте и отписахте. Ей това хората сме страшна напаст ... 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Как да не са го заснели, като вчера имаше премиера на фестивала Sundance?! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Бъркаш братле...аз не го плюя Даже по-горе съм писал точно обратното... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Април - по кината. Тук не знам кой ще го разпространява, но най-късно май месец би трябвало да излезе и у нас. Не знам за вас, аз съм на премиерата! Може и някаква импровизирана малка форумна среща да си направим, ако има желаещи. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Мдаа не е лошо. Може да измислим наистина нещо за среща. Цитирай
Anton Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Не беше документален, но този почти няма нищо общо с истината. Освен това само предадох думите на продуцентите, които са коментирали изказването на Стив Уозняк относно техния филм. Струва ми се, че четеш между редовете повече от необходимото. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Ама много сте ми странни-прилича ми на коментарите под всеки филм в Замунда. 50 процента са на тема "б@х тъпият филм",другите-"велик филм." Като цяло-градският е прав-коментари след като го видим. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 28, 2013 Публикувано Януари 28, 2013 Да разкажете. Няма да го гледам, защото не понасям г-н Къчър. РПТ(рядко противен тип). 3 Цитирай
koksibg Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 (редактирано) Датата за официалната премиера на филма за Стив Джбс е 16.8.2013 А ето и официалния треилър - http://m.youtube.com/#/watch?v=yMSsf9szC2o&feature=player_embedded&desktop_uri=/watch?v=yMSsf9szC2o&feature=player_embedded Повече инфо тук - http://m.imdb.com/title/tt2357129/ Благодаря ви Редактирано Юни 21, 2013 от koksibg 3 Цитирай
koksibg Публикувано Юли 3, 2013 Публикувано Юли 3, 2013 А ето го и постера за предстоящия филм. Благодаря. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 4, 2013 Публикувано Юли 4, 2013 Джони Айв ли е помагал при направата на постера? 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 За най-нетърпеливите се появиха първи релийзи на филма "Джобс" по торент тракерите. Цитирай
maggynka Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Гледах филма! Не е лош,но можеше да развият историята малко по обширно.... като че ли липсваше още нещо Според мен ВСИЧКИ от присъстващите във форума ТРЯБВА да го гледат...все пак всеки притежава поне по едно устройство от "APPLE"/а и не само/ !! Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 4, 2013 Публикувано Септември 4, 2013 Надявам се това да е последния линк, който трия! Цитирай
profusion Публикувано Септември 4, 2013 Публикувано Септември 4, 2013 Как го гледахте тоя дефокусиран CAM то направо едва изгледах 2 мин, не разбрах Джобс ли гледам или Уозняк, ще се чака по добро качество явно! Цитирай
maggynka Публикувано Септември 4, 2013 Публикувано Септември 4, 2013 упсс сори "Shamane" не съм видяла,че и някой друг е пускал линк. "profusion" аз филма го гледах на КИНО във Франция преди 1 седмица не съм гледала качеството на торента,но ми е ясно че е повече от ЗЛЕ Цитирай
arm11 Публикувано Септември 4, 2013 Публикувано Септември 4, 2013 Не някой друг, а просто линковете не са позволени във форума. Цитирай
profusion Публикувано Септември 15, 2013 Публикувано Септември 15, 2013 Току що изгледах филма и не ми хареса. Почни нищо не разказаха за най-интересните продукти, само началната история и много отгоре отгоре..... очаквах много повече! Тъкмо мислих че филма почва, а той свърши... Цитирай
Monro Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 На много места прочетох, че филма не е по реална история. Какво мислите вие, измислен ли е, или е по-реален случай ? Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 По реални събития е, но не е биографичен. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.