Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Тука се води разговор на високо холивудско ниво, направо не знам как ми се изплъзна тоя коментар , но... смятам, че филма ще си заслужава! И то само и единствено, защото се описва живота на един човек, който на много от нас промени вижданията за телефон ( и не само )и както arm11 каза, стоят много пари и много умни хора зад всичко това... така че нека говорим след като видим фактите.

Публикувано

Визуалната прилика наистина е невероятна, но моето лично мнение си остава, че Аштън Кътчър е един некадърен актьор. Нека си се снима в разни комедийни ситкоми, където се прави на идиот(защото на него това му е комедията - да се прави на идиот). След като излезе клип на една сцена от филма, Уоз е коментирал че Кътчър изобщо не се доближава до образа на Джобс в онези години, а сценаристите още по-малко.

От друга страна, като изключим физическата прилика, продуцентите на филма заявяват, че целта им не е филмът да бъде исторически коректен, т.е. това е една художествена измислица, в която участва актьор, който прилича на Джобс.

Дали филмът ще е интересен, можем да кажем след като го изгледаме, но не виждам защо хората, които очакват история възможно най-близо до реалната, да не могат да изкажат негативно мнение към филма и актьорския състав.

Публикувано

Да ме видя някъде да съм казал, че прави така или не прави така?

Със сигурност екипа на филма е изгледал далеч повече презентации, интервюта и прочее от теб или от който и да е тук.

И със сигурност са направили така, че образа на А.К. да се доближа максимално до Джобс, а както и до Воз.

Няма да влизам в излишни полемики, но ние не сме никои, че да даваме акъл, а да освен че сме българи и разбираме от всичко.

Мисля, че всеки има право на мнение, и ти не си човека който ще ми обяснява колко умни глави са събрали и колко пари са пръснали. Никъде не съм написал, че филма е гаден, не става или нещо подобно - просто мисля че Аштън се престарава, и не съм единствения.

Публикувано

Нали трябва да си изкара милиончетата бре :tooth:

Публикувано

Страшни критици сте. Те хората още не са го заснели, вие вече го оплюхте и отписахте. Ей това хората сме страшна напаст ...

Публикувано

Как да не са го заснели, като вчера имаше премиера на фестивала Sundance?!

Публикувано

Бъркаш братле...аз не го плюя :)

Даже по-горе съм писал точно обратното...

Публикувано

Април - по кината. Тук не знам кой ще го разпространява, но най-късно май месец би трябвало да излезе и у нас. Не знам за вас, аз съм на премиерата! Може и някаква импровизирана малка форумна среща да си направим, ако има желаещи.

Публикувано

Мдаа не е лошо. Може да измислим наистина нещо за среща.

Публикувано

Не беше документален, но този почти няма нищо общо с истината. Освен това само предадох думите на продуцентите, които са коментирали изказването на Стив Уозняк относно техния филм. Струва ми се, че четеш между редовете повече от необходимото. :)

Публикувано

Ама много сте ми странни-прилича ми на коментарите под всеки филм в Замунда. 50 процента са на тема "б@х тъпият филм",другите-"велик филм."

Като цяло-градският е прав-коментари след като го видим.

Публикувано

Да разкажете. Няма да го гледам, защото не понасям г-н Къчър. РПТ(рядко противен тип).

• 4 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

Датата за официалната премиера на филма за Стив Джбс е 16.8.2013

А ето и официалния треилър -

http://m.youtube.com/#/watch?v=yMSsf9szC2o&feature=player_embedded&desktop_uri=/watch?v=yMSsf9szC2o&feature=player_embedded

Повече инфо тук -

http://m.imdb.com/title/tt2357129/

Благодаря ви

Редактирано от koksibg
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

А ето го и постера за предстоящия филм.

Благодаря.

guqysede.jpg

Публикувано

Джони Айв ли е помагал при направата на постера?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

За най-нетърпеливите се появиха първи релийзи на филма "Джобс" по торент тракерите.

Публикувано

Гледах филма! Не е лош,но можеше да развият историята малко по обширно.... като че ли липсваше още нещо :scratch:

Според мен ВСИЧКИ от присъстващите във форума ТРЯБВА да го гледат...все пак всеки притежава поне по едно устройство от "APPLE"/а и не само/ !!

Публикувано

Надявам се това да е последния линк, който трия!

Публикувано

Как го гледахте тоя дефокусиран CAM то направо едва изгледах 2 мин, не разбрах Джобс ли гледам или Уозняк, ще се чака по добро качество явно!

Публикувано

упсс сори "Shamane" не съм видяла,че и някой друг е пускал линк. :zip:

"profusion" аз филма го гледах на КИНО във Франция преди 1 седмица :) не съм гледала качеството на торента,но ми е ясно че е повече от ЗЛЕ :D

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Току що изгледах филма и не ми хареса. Почни нищо не разказаха за най-интересните продукти, само началната история и много отгоре отгоре..... очаквах много повече!

Тъкмо мислих че филма почва, а той свърши...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

На много места прочетох, че филма не е по реална история.

Какво мислите вие, измислен ли е, или е по-реален случай ?

Публикувано

По реални събития е, но не е биографичен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...