viarat1 Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 (редактирано) Вчера гледах филма и добре че бях прочела автобиографията за Джобс защото ако незнаех за какво става въпрос нищо нямаше да разбера. Сценарият е под всякакв критика да не говорим за финала на филма който свърши изневиделица с едно изричение. Иначе макар и да не ми в любимия актьор Аштън Къчър се справи доста добре с ролята си, но сценарият беше много слаб. Редактирано Септември 24, 2013 от viarat1 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 Не само, че е слаб. Стив Уозниак казва за няколко от диалозите във филма: "Такъв разговор никога не сме водили!" 2 Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 Аштън Къчър и на мен не ми е любимия актьор, но според мен се справи доста добре. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай
stangen Публикувано Септември 24, 2013 Публикувано Септември 24, 2013 (редактирано) Изгледах го, през цялото време исках вместо Ащън Къчър да гледам Ноа Уаил (който чудесно изигра ролята на Джобс в "Пиратите от силициевата долина". Като цяло филма ми хареса, макар и на доста моменти да се различава много от биографичната книга. Редактирано Септември 24, 2013 от Alxx® 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.