Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, имам следния проблем при 10.7.3:

Като пусна Firefоx и ме пита за импортиране от браузъри.Преминавам тази стъпка след което ме пита за поподразбиращ браузър!!

След това давам на Quit, и когато реша пак да ползвам браузъра, пак ме пита за същите стъпки!!

Какво ли не съм правил. Всеки път ме пита!! Деинсталирвам и слагам други версии и пак същото. Пробвах и със Firefox Auraпак същото. Интересното е ,че само при софтуери на Mozilla има бъгове,при друг софтуер нямам проблеми! Ще ви бъда благодарен ако ме светнете малко по въпрса,да го разреша!! Мерси предварително.

Публикувано

Оттук смени ли дефолтския браузър? Това е в настройките на сафари - ще трябва да го посочиш първо оттам.

post-226-0-34481200-1333671272_thumb.png

Публикувано

Писах ти и оттатък - виж, оправи правата с диск ютилити.

Публикувано

Да ти кажа чесно нямам си на представа за кои права говориш и как става номера!!

Публикувано

Ето, може би при теб ще са по - различни картинките :smile:, аз съм на снежко:

post-226-0-49196800-1333675777_thumb.png

Цъкаш първо верифай диск и гледаш резултата. Ако не плюне някакво предупреждение - продължаваш с рипеър диск пермишънс и ресваш компа когато приключи. Не се ли оправи така, може би ще трябва да качваш всичко наново. Това с неактивното меню е лоша работа.

Публикувано

Със Firefox проблемът си остава същия след твоите инструкции!

Mozilla се заела да разреши проблема и днес е разрешен! Целия проблем е бил ,че няма подръжка за 10.7 от колкото рабрах от чивуркане в нета! Преди малко деинсталирах предишната версия и изтеглих наново и сега всичко е ок, явно са оправили бъга!!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...