slu4ainik Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 Реших да се правя на майстор и сам да си почиста прахтта под дисплея... Махнах сим-а, винчетата и отлепих горният слой на тъча, от там изкочи лентов кабел, всичко хубаво, изчистих си ала бала затворих, но повече не тръгна. Не свети, ни зарядно, нито нищо. Отворих пак да направя снимки, дисплея е мръсен просто, защото исках да снимам дали този лентов е така или се е отскубнал ? И евентуално ако е така какво ще ми струва в сервиз, ако пък тоя кабел е наред ясно е че не се знае проблема. Мерси Сега естествено горната част на тъча тази при тва за слушалката не иска да потъне/влезне хубаво, защото явно кабела му пречи и при затваряне се вижда от слушалката леко да седи лентовия. Да ме пита човек що се правя на майстор.... са си блъскам главата. Цитирай
arm11 Публикувано Април 7, 2012 Публикувано Април 7, 2012 Не прави нищо, занеси го в сервиза. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 8, 2012 Публикувано Април 8, 2012 Тц, тц, тц... Каква беше машинката? Тази от профила? Цитирай
The Shaman Публикувано Април 8, 2012 Публикувано Април 8, 2012 Телефона, който си разчекнал! Какъв е? Нищо не мога да видя на снимката през телефона. Цитирай
slu4ainik Публикувано Април 8, 2012 Автор Публикувано Април 8, 2012 Ааа телефона е 3GS, странното е че днес сутринта ми искаше да го заредя, пуснах го изчаках към 30мин и тръгна, но тъча не работи. Цитирай
uomoto Публикувано Април 8, 2012 Публикувано Април 8, 2012 Touch Screen+Digitizer е за смяна.. Цитирай
slu4ainik Публикувано Април 8, 2012 Автор Публикувано Април 8, 2012 В момента горната част какт оказах е леко надигната, защото единия лентов някак си не мога да го прибера. Като натиска горе при слушалката леко с пръст екрана става бял, след натискане на power бутона пак се оправя в нормален изглед т.е бялото изчезва. @uomoto, което средно колко излиза в сервизите това ? Цитирай
The Shaman Публикувано Април 8, 2012 Публикувано Април 8, 2012 А като гледам как си го разглобил... Виж линка има цени. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 8, 2012 Публикувано Април 8, 2012 Бягай в сервиза докато все още не си прецакал всичко. Цитирай
liddy87 Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 Здравейте, имам следният проблем - отворих си iPhonе 4 за да сменя задната камера и след затварянето му дисплея стана бял. Някой може ли ми помогне? Благодаря Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.