The Shaman Публикувано Април 9, 2012 Публикувано Април 9, 2012 Още един аналог на Installous, но с него могат да се свалят и .deb файлове на приложения от Cydia. Трябва да добавите в Cydia, репото: http://cydia.iphonecake.com/ В него ще откриете приложението AppCake+ за iPhone и AppCake+ HD за iPad. 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 5, 2012 Автор Публикувано Септември 5, 2012 AppCake Version: 3.0 Category: Utilities Seller: iPhoneCake Publish Date:2012-09-04 Price: Free Напълно обновено AppCake+ 3.0 Съвместимо с iPhone4, iPhone4S, iPad2 и New iPad!! Download .ipa Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 5, 2012 Публикувано Септември 5, 2012 Приложението изглежда добре, но има доста какво да се желае още до като стигне нивото на инсталос. На мен примерно ми показва ъпдейти на 4-5 аппа, които вече са ми ъпдейтнати до последната версия. Няма и голям избор от линкове за сваляне и като цяло усещам след инсталирането, че телефона ми започна да забозва леко. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 5, 2012 Автор Публикувано Септември 5, 2012 Това със забозването не се наблюдава при мен. Ползвам го от доста време и съм доволен. Като цяло, при тях има доста неща, които не можеш да намериш в instalous/appckskskajjak... Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 5, 2012 Автор Публикувано Септември 5, 2012 Новата игра на Геймлофт, например я има навсякъде, но не и в instalous Цитирай
eek Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Има ли вариант да се инсталира кейка без mobile substrate? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Не знам апсинк 50+ на петицата бачка ли - някой да каже. Иначе, рецептата е appsync50 + ldone 2.0 с терминал или айфайл и после апкейк с терминал dpkg -force-install... Цитирай
Bobo Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Има ли фикс за краша на това недоразумение Апкейк ? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 5, 2013 Автор Публикувано Февруари 5, 2013 При мен си работи, та недоразумението е другаде. Съдейки по постовете ти, имаш проблем с всяко едно приложение, което сложиш!!! Къде е недоразумението! Цитирай
eek Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Не знам апсинк 50+ на петицата бачка ли - някой да каже. Аз съм качил на 5цата някакъв, който се води 6.0 от репото на Bl00dra1n и нямам забележки за сега. Цитирай
BrainClot Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 (редактирано) Току-що си джейлнах телефона и сложих апсинк 5.0+ но не мога да тествам нищо, понеже апкейк ми забива след буквално секунди работа. Ще пробвам да видя за 6.0 дали ще ми върши работа (с 6.1 софтуер на телефона съм). EDIT: Потвърждавам че AppSync 5.0+ работи на iPhone 5 с iOS 6.1. Appcake си забива защото не е направена хубаво явно. Сложих си кракнато приложение през iTunes без никакви проблеми и даже между забивките успях и 2 игри да изтегля за пробата през Appcake. Редактирано Февруари 5, 2013 от BrainClot Цитирай
MUFCBG Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 И на мен почти всеки път крашва. От 8-9 отваряния един път съм успял да изтегля нещо: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 6, 2013 Автор Публикувано Февруари 6, 2013 Очевидно приложението има проблеми с някои телефони! Хайде да видим колко човека ще се похвалят... Старт! Цитирай
eek Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Аз съм хитър и ги свалям на компа директно Цитирай
mariankata Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Пробвайте iFanBox и 25PP - нямат проблеми и показват update-и. (и двете са fullscreen при 5-ца) Цитирай
Grievous Публикувано Март 17, 2013 Публикувано Март 17, 2013 AppCake 3.8 П. С. Някой има ли подобен на моя проблем? Стартирам приложението и веднага ме изхвърля. Вчера репото им беше долу, но днес се рефрешва нормално. Значи не е от това. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 7, 2013 Публикувано Юни 7, 2013 Хм, странно, през 3G работи, през WiFi не иска. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Изгледа на новия AppCake, който се очаква да излезе до дни. 3 Цитирай
slepiqt Публикувано Януари 17, 2014 Публикувано Януари 17, 2014 (редактирано) Някой намери ли fix за appcake или appsync? Не разбрах от къде точно идва проблема ..от самата програма или от appsync-a Инсталирах appsync 7+ iPad mini 16 wi-fi - ios 7.0.4 jailbreak. Редактирано Януари 17, 2014 от slepiqt Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 17, 2014 Публикувано Януари 17, 2014 Кой проблем? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
slepiqt Публикувано Януари 17, 2014 Публикувано Януари 17, 2014 Ами след като сваля дадено приложение и се опитам след това да го инсталирам.. install failed Гледах едно клипче в youtube което описва, че трябва да инсталираме installos, а след това с iFile да преместим .ipa файл от appcake към installos и от там да се инсталира.. но уви и този вариянт не работи Цитирай
slepiqt Публикувано Януари 17, 2014 Публикувано Януари 17, 2014 би ли споделил от кое repo и кой точно appsync използваш ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.