Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Един странен проблем който не ми е ясен! 6ГБ рам при LION към 500МБ свободни! Какво толкова взима тоя ОС!? Пък имам, има няма 6/7 приложения отворени.Някой са на Фулскриин моуд!

24wdn4y.png

2nut4aq.png

vxq92.png

2wp5xl4.png

2cpalut.png

Сигало е и дори до изумителните 10МБ свободни!!!!!!!

Редактирано от iMan
Публикувано

Lion-a е много лаком за RAM. Стартирам Mac-a и след 2-3 часа активна работа от 12GB RAM имам свободни 5GB. Така, че не се притеснявай всичко е наред.

Публикувано

Не пише ли кое ги заема?

Еми не пише ,точно! Аи като сметна процесите по колко рам взимат, не излиза цифрата! Явна самият ОС взима много рам.

Lion-a е много лаком за RAM. Стартирам Mac-a и след 2-3 часа активна работа от 12GB RAM имам свободни 5GB. Така, че не се притеснявай всичко е наред.

Лаком ама ,чак да е толкова ,че да ми остават понякога 10МБ свободни ,направо не е за говорене! При тебе брат от 12 да ти остават 5 им като сметнеш цели 7ГБ взима, е кое му е хубавото!? Пък аз уж си викам ще имам мощен мак ,пъ то взима ,че всичката рам я лапа!

Публикувано

Процесите които "не успяваш" да сметнеш са самата ОС. Вземи я изтрий тая програма за "мерене" че ни хвърли в тъч.

"Мощен мак" от 2007-ма? Аре бе, аз не се бутам в А група с 3,2гхз кор ай3, пък ти...махни лъва, върни си снежко и си свиркай. Освен едната визуална гъзария, с нищо не е по - добър от снежкото, отделно вече са поорязани някои неща(розета и поддръжка на хр през буткамп например).

Публикувано

Аз не разбирам, проблем ли ти е, че ти заема цялата рам? Усещаш забавяне, нещата не вървят? Защото при мен като пусна mono, xcode и photoshop и ми заминават 8-те гиги, но всичко върви страшно бързо и разлика между това дали имам 4 гб свободни или 4 мб не усещам.

Публикувано
Аз не разбирам, проблем ли ти е, че ти заема цялата рам? Усещаш забавяне, нещата не вървят? Защото при мен като пусна mono, xcode и photoshop и ми заминават 8-те гиги, но всичко върви страшно бързо и разлика между това дали имам 4 гб свободни или 4 мб не усещам.

Е да не се усеща забавяне или зацикляне, но ми се стори странно!

Вземи я изтрий тая програма за "мерене" че ни хвърли в тъч.

За коя от двете имаш предвид!? Аи ако я махна каква ще е разликата? Мисля ,че няма да е никаква!

Публикувано

И двете! Щом компа ти върви добре, защо си правиш сам живота сложен? Върви ли добре машината, 'ич не ме бОли колко гъби рам има или с какъв процесор е. Ако се впечатлявах от голите цифри, нямаше да си купувам епълски стоки въобще.

Публикувано

A какво щеше да я правиш тая памет ако беше свободна? swap има ли зает?

Screen%20Shot%202012-04-17%20at%204.08.35%20PM.jpg

Публикувано

Спи спокойно тогава. Като затрябва ram ще заима.

Публикувано

Здравейте!

За да не отварям нова тема, ще пиша в тази, защото проблема горе-долу ми е същия. Разликата, обаче е че при мен понякога Swap-а взима около 100мб. Идея как да реша проблема? И на мен ми гълта много рам и понякога доста се замисля.

Публикувано

Пичове, проумейте че тая памет е за да се ползва, не да стои свободна! Нали искаш бързодействие? За да го има, трябва да са заредени модулите с функции в рам-та. Като почне да ти влачи компа, тогава се притеснявай.

Публикувано

Проблема ми е че на мен понякога ми "влачи", особено Safari-то..., за това аз пиша и се притеснявам...

Публикувано

Е, ако си с 4 гб, както пише в подписа ти, няма как. Вземи си 8 гб кит или го търпи така, едва ли е толкова фатално.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...