arm11 Публикувано Април 14, 2012 Публикувано Април 14, 2012 Предполагаме много от вас не са фенове на стандартните нотификации на Apple. Не говорим за банерите или дори "notification center", а за досадните "badges". Обикновенно се появяват на папки или апликации и единственият начин да ги махнете е да ъпдейтнете необходимото нещо. Представяме ви три нови туика в Сидия, които ще направят менажирането на баджовете лесно. Ето ги и тях: OTA Begone No Cydia Badges No AppStore Badges Всяко от тях има самостоятелна икона на вашият спрингборд и и ви дава опция да премахнете всеки един бадж свързан с Over the air update, Cydia или AppStore. Полезни туикове според мен и най-хубавото е, че са безплатни. Могат да бъдат намерени в репото на BigBoss. 7 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 14, 2012 Публикувано Април 14, 2012 Полезни туикове според мен и най-хубавото, е че са безплатни. Има още по-: не изискват мобайл субстрат. Както знаеш, аз хич не съм му фен Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.