iMan Публикувано Април 15, 2012 Публикувано Април 15, 2012 (редактирано) Въпрос относно съвместимост! Въпроса ми е дали е съвместим или да се насоча към S-ATA 2? Редактирано Април 17, 2012 от iMan Цитирай
Alxx® Публикувано Април 15, 2012 Публикувано Април 15, 2012 Не се мъчи да го караш да "литне". Тая болест се лекува само с нов модел. Поддържа сата2, до 3ГБ/сек, за разлика от сата3 с 6... http://www.everymac....2009-specs.html Кавиар блек е хубав модел, но лееекинко чегърта и ме дразни. Аз махнах оригиналния диск гнусмас от моя и сложих Seagate barracuda 1TB 10000rpm P.S. Не ме карай да те бъзикам пак за пунктуацията. Може ли да напишеш изречение започващо с "въпрос" и да сложиш твоята любима удивителна накрая? 1 Цитирай
iMan Публикувано Април 16, 2012 Автор Публикувано Април 16, 2012 (редактирано) P.S. Не ме карай да те бъзикам пак за пунктуацията. Може ли да напишеш изречение започващо с "въпрос" и да сложиш твоята любима удивителна накрая? Благодаря за бързия отговор. По принцип удивителния го слагам в повечето след едно важно изречение,както трябва да е.Признавам ,че малко преувеличавам, аи по български език нямам добра оценка от у-ще ,както и мнозина българи в страната ни! За жалост образованието ни във България не е в много напреднал стадий ,че да се сметнем за образовани хора като чужденците! За по интелигентните не го приемайте лично,просто коментирам това което виждам. А за мен относно правописните грешки ,се опитвам да греша все по-малко, и по-малко. Има и по зле от мен,знаете го! a ето и клипче за да се уверите колко сме грамотни тук! http://vbox7.com/play:77a5482a89 Редактирано Април 21, 2012 от iMan Цитирай
iMan Публикувано Април 28, 2012 Автор Публикувано Април 28, 2012 От сайта ми казаха, че би трябвало машината да го приеме! Само ,че нямало да работи на 6ГБ/секунда а на 3ГБ/секунда. Вярно ли е? Цитирай
iMan Публикувано Април 28, 2012 Автор Публикувано Април 28, 2012 НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДЕН ПОСТ!!! Какво искаш да кажеш? Задължително да се ориентирам към сата 2 ли? Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 28, 2012 Публикувано Април 28, 2012 Не, Sata 2 е ограничена до 3 GB/s, до като Sata 3 позволява скорости до 6 GB/s Цитирай
iMan Публикувано Април 28, 2012 Автор Публикувано Април 28, 2012 НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДЕН ПОСТ!!! Да товаа го знам. Но въпроса ми е ,дали самия хард диск ще работи въобще ако го сложа на моята машина,която подържа до САТА 2 , а харда е Сата3 ! От сайта ми казаха ,че харда автоматично минавал на 3ГБ/Секунда! Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 28, 2012 Публикувано Април 28, 2012 Да, Sata 3 е съвместим със по-стария Sata 2 порт, но просто ще работи на 3 Gb/s Цитирай
iMan Публикувано Април 28, 2012 Автор Публикувано Април 28, 2012 И аз така си мислех. Благодаря много. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.