Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Така мечтания DOX.BG:

Свали

P.S. Късно видях, че си редактирал поста :lol:. Играта е много добра препоръчвам да я пробвате !

Редактирано от Grievous
Публикувано

Не искам да развалям удоволствието ви, но съм максимално разочарован.

Публикувано

То и за филма така казват.

Публикувано

Наистина не ти е работа!

Та какъв бил въпросът, че нещо не разбрах....

Май някой някакви наглички претенцийки заявява....

Публикувано
Не искам да развалям удоволствието ви, но съм максимално разочарован.

Аз пък не разбрах какво точно не ти харесва в нея.

Публикувано
Наистина не ти е работа!

Та какъв бил въпросът, че нещо не разбрах....

Май някой някакви наглички претенцийки заявява....

Пледирам за невинност!

"Въпроса" беше, че по играта имаше две теми, като другата беше 2 в 1: Avatar + N.O.V.A...а и гледам, че въпросната вече не съществува, като имаме предвид, че съдържанието й беше от един куп шотове и клипчета и всичко отиде "по дяволите"...

...нейсе!

П.П. Душа, що се заяждаш?

Публикувано

Аз пък няма да пледирам, а ще търся помощ от публиката. И така, стигнал съм до тук (шота по-доло), но така и не успявам да намеря последните 2 вълшебни цветенца. Знам, че са около тези два червени лъча, но не ги намирам. Да поникнат ли се чака, или... Ако някой е запознат, моля да помогне.

Публикувано

Хмм.. ти си със 3GS, но невиждам по-красива графика - чудно. Играта е зарибяваща няма как да не си доволен, при положение че в рецете си държиш телефон а не PSP. И всъщтност, държа да отбележа че играта на 3G се държи перфектно.

П.с: @Grievous - Извинявай че не пиша по въпроса ти но още не съм стигнал до там зада се опитам да ти помогна.

Публикувано

Предвид бъговете си (геймплей, картина, звук), кофти камерата и недомислената бойна систена...играта си остава прилично приятна.

Публикувано

Вчера си правих едни експерименти с едно PSP, и точно тази игра качих...

При него графиката бе доста по-задоволяваща... но играта ми хареса като цяло и за iPhone.

Публикувано
Аз пък няма да пледирам, а ще търся помощ от публиката. И така, стигнал съм до тук (шота по-доло), но така и не успявам да намеря последните 2 вълшебни цветенца. Знам, че са около тези два червени лъча, но не ги намирам. Да поникнат ли се чака, или... Ако някой е запознат, моля да помогне.

Хм, ами то нали са 2 лъча - по 5 цветя при всеки. До колкото помня бяха точно до водата в близост едно до друго - поразгледай :lol:

Иначе играта я превъртях, мога да кажа че е доста добре измислена и зарибяваща, мелетата се получават и различните комбинации от удари придават внушителен вид на боевете ! :Wink:

Публикувано

Не до, а в самата река бяха последните две. На коня (ако може така да се нарече) му се стопиха копитата два дена. Аз също я превъртях, но все си мисля, че ще има продължение с тази оставена вратичка. А дано.

Свали

Свали

Редактирано от Grievous
  • 3 седмици по-късно...

Някой да има проблем като моя -> тъкмо минах битката в арената и мисля, че тогава свърши chapter-а, излязох от играта, после влизам да си продължа и вижте как заби...

http://vbox7.com/play:cd7797a0

каквото и да натискам не мърда, продължава да си се heal-ва? :neutral:

Редактирано от Grievous
Публикувано

Имах предвид, че като пусна играта е дам continue ме пуска в това състояние и няма мърдане, не че телефона е забил. :razz:

• 1 месец по-късно...
  • 6 месеца по-късно...
Публикувано

James Cameron's Avatar Version 1.4.0

http://itunes.apple.com/linkmaker/

What's new in Version 1.4.0
Updated for iPhone 4 and iOS 4
- Crisp and gorgeous high-resolution graphics to take full advantage of the iPhone 4 Retina display
- Support for iOS 4 multitasking on compatible devices: switch between your favorite apps instantly

Публикувано

Може ли нов линк, мерси предварително.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...